Ahojte maminky, potrebujem radu. S ex sme už po rozvode rok, dieťa je v mojej starostlivosti, on na dieťa ma nárok každý druhý týždeň od piatka poobede do nedele večer. Problém je ale v tom že on zatiaľ cez tento víkend pre dieťa nebol ani raz a takto ja čakám každý druhý víkend doma. Otázka znie: Musím trčať doma? Čo ak príde napr. v sobotu poobede a bude ho chcieť na hodinku dve? A ja by som sa doma nenachádzala? Môžem sa nejak obhajiť alebo ako to funguje? Čo smiem a čo nie? Ďakujem 🙂
Nie ku mne on je ešte stále sprostý čiže komunikácia viac menej 0 bodov ... sms by úplne ignoroval keďže nevie čo bude v sobotu alebo nedeľu. Veľakrát sa nasľúbil že ho konečne vezme aspoň na celý deň napr. sobotu a ja som čakala jak hlupa a nič z toho nikdy nebolo ... čiže asi takto. Jeden celý deň s ním nebol nieto ešte celý víkend či jednú noc.
Ja som len chcela vedieť či mám potom právo mu ho nedať napr. v sobotu aby som si nejak tým neuškodila.
@mrsandrea to sa fakt rok neozval a nezaujimal o dieta a realne sedis kazdy druhy vikend doma a cakas?! Snad nie.... to si rok neriesila nic? Dieta to ako berie? Ako prepac ale trochu divne
môj exmm takto pre dieťa tiež nechodil. bol asi prvé 2-3 krát a potom sa odmlčal na asi 15 - 16 rokov. Nekomunikovali sme a ani doteraz nekomunikujeme. Po tak dlhom čase by som si už víkendy sama plánovala....Nie si povinná teraz niekoľko rokov čakať či náhodou ocinko nepríde....Súdu som nič neoznamovala. Načo, brala som to ako rozhodnutie exmm....
kašli ty na neho keď rok nechodí.. a keď náhodou príde a ty nebudeš doma, tak sa nič nedeje, hádam ho nebudeš roky čakať 🙂 tak mu ho dáš potom ďalší raz keby teda začal náhodou chodiť
A vy spolu neviete komunikovať? Zavolať si či príde či nepríde?