Ahojte zienky, ktore sa chystate rodit. Mate informaciu ako je to s oteckom pri porode? Fakt len overene info z nemocnice pokial mate.
Pripadne ak mate odkaz na stranku porodnice kde pisu ci moze alebo nemoze byt. 🙏🙏 prosim len overene info, dohadovanie ak sa o toto niekto zaujima, tu nikomu nepomoze.
Dakujem 🙂
V LM nemôže byť - rodila som 11.3.
KE nemôže byť ani v jednej, overené info z dnesnej poradne u gyn.
Skalica - nemoze
v BB tiež nie, ani žiadne návštevy. Info je na oficiálnej stránke.
Dokonca sa rodí s rúškom 🙄 o rúšku mám info len od inej maminky, nie overené...
uz zakazali celoplosne na SR
Nemôže byť niekde
@zuzzqa prečo nemôže
@007didi007 opravdu inteligentni otazka 🤔
@007didi007 akoze fakt sa pytas?
@veronikaszabova asi hej keď som to tu napísala. Na čo je fórum? Asi že na to aby som sa opýtala?
a co tie porody s ruskom ? ako sa to da udychat??
Nemôže byť nikde..... jedine ak by ste porodila doma....
@007didi007 ty sa fakt v tejto dobe pytas, preco nemoze byt muz pri porode?? No asi kvoli korona virusu!
@007didi007 ano forum je od toho aby se clovek ptal a takove to kulate na krku je hlava ktera ma mozek a ten by se mel troslu zamyslet teda v lepsim pripade, v tom horsim je jen od toho aby neprselo do krku. Uz x dni je zakaz navstwv v nemocnicich, pomalu i zakaz vstupu, vsudenkontroly vetsina lidi chodi s ruskama a ty by jsi si jen tak vzala muze do jedne z nerizikovejsich pracovist kde by mohl nakazit par hoein/dni narozene deti. Opravdu velkou inteligenci jsi predvedla..... Gratulujem
Pred tyzdnom sa dalo u kocha, ale ci sa nieco medzitym nezmenilo 🤷🏻♀️
@007didi007 omg, vyjadrovanie 3 cenovej 😳🤣🤷♀️🙈
Nie je na tom nič zlého že sa proste opýtala, aaaaa? Bože odudzovať sa hneď za to a nadávať si tu, tak to vám počas karantény veľmi rýchlo šibne
@007didi007 🙈🙈🙈🙈
Dakujem zeny za info, uprimne som o celoplosnom zakaze nevedela, a dostavala som info ze niekde bol (pravdepodobne pred zakazom) a niekde nemohol byt. Snad to cim skor pominie a budeme moct mat nase milovane (niekedy na nervylezuce) polovicky pri sebe. :D
@007didi007 trosku slusnosti...tiez ti tu nikto nenadava.
A kedy mate termin porodu?
@007didi007 podľa mňa ti nie je hlúpa otázka. Môj muž je už 3 týždeň z práce doma, co im nariadili home office, do obchodu chodím ja, on stráži malú...vlastne sme všetci 3 týždne doma, v dobe pôrodu budeme 5 týždňov doma.... Ako keď si dá masku a rukavice, nevidím dôvod, prečo by nemohol byť pri pôrode a aj tak nemôže byť... V Cechach odmeraju teplotu, podpise sa vyhlásenie,ze otec 14 dní pred pôrodom bol doma a púšťajú s rúškom,aj ked majú nariadené nepúšťať,ale ani zdravotníkom to nepríde logické... overené info
@kikus13 presne,tiez nechapem preco tam nesmie byt..ja dufam,ze sa to coskoro zmeni..tiez sme stale doma,narozdiel od niektorych lekarov,kt.si chodia po vyletoch v zahranici a este to aj zataja v takejto situacii 😤
@lenkatom117 Dam Vam jednuduchou otazku.... jak se dostane na porovni sal? oknem, nebo ventilackou ? pujde po chodbe kterou sdili i ostatni rodicky.... jeden jedinej clovek by tam prisel nakazeny a dite,matka muze zemrit, bude to napriklad to vase nebo budete losovat ? Fakt jste uplna ..... nebudu nadavat
@nagi ale nakazeny lekar tam moze pobehovat aj bez ruska,vsak 😊
@lenkatom117 lekar je jeden ma svoji zodpovednost.... 1 lekar nebo 20 rodicek +20 manzelu... tak mi tedka dejte matematickou pravdepodobnost kde je vetsi riziko jestli u jednoho doktora ktery tam zaroven i pracuje a nebo 20 partneru rodicek ?
@nagi nie ku kazdej rodicke ide manzel.a urcite by som si tam nebrala muza,kt.prisiel zo zahranicia.sme stale len doma,takze nevidim problem, aby tam isiel.tak ako napr v CZ ako pise @kikus13
A keby ste vedeli,kolko lekarov beha po nemocniciach,co boli lyzovat v taliansku,bolo by vam na zaplakanie,a to uz ked vedeli co sa tam deje..ale ordinuju veselo dalej
v NR nemoze byt (overena info, pisala som im mail) ☹