ako by ste odpovedali na otazku v osobnom dotazniku na zaujem o pracu v banke- aky bol vas najvacsi uspech ktory ste dosiahli? v skutku ma napada len maturita a zalozenie rodiny.. zaujimalo by ma ake by boli vase odpovede 🙂
urcite by som tam uviedla uspech v byvalej praci, pripadne, ze ovladam taky a taky jazyk... rodina zamestnavatela velmi nezaujima!
Jazyky, školy, štúdia, profesie, pracovné miesta aké si dosiahla a tak pod. ... o rodine by som určite nič nenapísala, veľa zamestnávateľov sú radšej, keby zamestnanci rodiny ani nemali a zaoberali sa len prácou ... 😉
Este ked mozem doplnit rozhodne sa nezamyslaj nad sebou ale nad zamestnavatelom a napis co by chcel vidiet a nie co si ty myslis 🙂 ak napises "moje dieta" a si naozaj hrda sak vieme , ze dieta je dieta tak on si precita "casta OČRka" 🙂 citam dotazniky a podobne ich u nas vyhodnocuju.
no, rodinu rozhodne nie, maturitu tiez nie, ak nemam nieco "zvlastne", co suvisi s odborom (projekty, jazyky, odporucania, skolenia atd), tak este najskor nejake vyhry v minulosti (sportka ani Hviezdoslavov Kubin nie su ono) alebo pravdivo odpovedat, ze ma tie najvacsie uspechy este len cakaju, som mlada, perspektivna a angazovana a slubujem si ich prave od tohto noveho zamestnania..... Pravdu povediac, ta otazka viac vypoveda o zamestnavatelovi nez o tebe a pokial si nevyhrala nobelovku alebo nenapises nejaku kolosalnu koninu (v tomto kontexte je "dieta" alebo "rodina" dost velka konina), tak si to nikto vsimat nebude...
napis tam, ze na sebe pracujes a tvoj najvacsi uspech ta este len caka 😀
maturita je ok, ale zalozenie rodiny by som urcite nepisala 😉 mozno nejaky uspech v predchadzajucej praci? uspesne ukonceny projekt al.pod....