Dobrý večer.
Tie ženy, ktoré máte psíkov dnu v dome/byte a chodíte ich strihať, dávate niektorá psíkovi tabletku na ukludnenie pred strihaním? Môj psík sa veľmi bojí. Naposledy keď som s ním bola veľmi trpel. Pani, čo ho strihala bola milá ale môj psík si toho veľa prežil, kým som ho nemala a neviem, ako mu mám pomôcť. Dakujem
@lalenka33 dakujem velmi! Ah chudatko psik :(
Pre tvojho psika je strihanie asi niečo nové,ale časom si na to zvykne.Pripadne skus si kupit strojček na strihanie (zvyknu mat v lidli) a skus sa naucit strihat ho sama.Možno sa nebude tak bat.Moj si napriklad nenecha mne ostrihat nechty ,ale v salone si necha aj ked sa boji a cely cas ma stiahnuty chvost.
@lalenka33 dakujem za rady. Skúsim to. Len aby som mu neublížila bojim sa.
Nie je začo.Skus pozriet na you tube nejake videa.Urcite tam bude postup ako ho ostrihat.Zo začiatku skus nechat dlhšiu srsť.Aj tak už ide zima
@lalenka33 velmi ti dakujem za rady, si milá 🙂
Možno by mu pomohlo, kebyže ho strihaju doma. Známej tak chodia, nenesú psíkov do žiadneho salóna.
ahoj. aku rasu psika mas? ja mam dvoch pudlikov. starsia je strasna stresacka. dala som ju par krat ostrihat do salonu, no velmi sa bala. posledne razy si nedala oholit cumak a packy, tak som kupila strojcek v lidli a striham ich ja. isto by si to zvladla aj doma. inac vo stvrtok maju v lidli akciu na strojceky pre psov 🙂
@cezpat skusim to.
@janulka182 maltezaka mam 🙂
Naša vrcala na strihaní, tak sme investovali do strojčeka a muž strihá doma, ale len do tla, naša sa inak asi ani neda😁, lebo extrem, bud ako stavač, alebo ako ovca
Poznám prípad,keď majitelia salónu podávali sedalin pastu psikom pred strihanim.Ja teda ani jedneho strihat nemusim,maju kratku srst,ale jeden sa strasne boji na silvestra.Raz som mu dala tu pastu a nikdy viac.Tie tabletky psika oblbnu,ale vo vnutri sa stale boji rovnako len to nevie dat najavo lebo je mimo z tabletky.Pred silvestrom nám denne chodili ludia do lekarne na taketo lieky pre psikov ale fakt im to nerobi dobre.Okrem toho ti lieky typu lexaurin,neurol musi predpisat veterinar lebo v lekarni ti ich nepredaju.Jedine tu sedalin pastu kupis bez predpisu,ale aj ked je to len homeopatikum moj pes bol uplne mimo a videla som na očiach ako sa boji len to inak nevie dat najavo.Skus pozriet stranku dokonala laska.Tieto olejčeky si chvalia.