Ahojte, ako ste riesili problem ked nie je k dispozicii vytah ani kocikaren ? Mame len pivnicu, ktora je sice murovana ale kocik tam davat nechcem.
Ako ste to riesili vy? ja rozmyslam vselijako ale uz som zufala a to este ani nie je babatko na svete🤣
Byvame na 4. poschodi s dost uzkym schodiskom a neviem si predstavit ako sama trepem hore ten kocik ked muz nebude doma🤦🏻♀️
Suseda mojej maminy ho nechavala dole pod schodiskom
@domi2425 asi ti to nepomoze, ale ked sme hladali byt, taketo sme vylucili. Potom sme vylúčili aj byty a kupili dom 😃 len som tym chcela povedat ze uz som vedela co obnasa dieta ( prve sme mali tiez v dome) do bytu bez vytahu by som nesla.
Vo vchode za dverami alebo v aute.
@domi2425 bývam na 4 bez výťahu, kraaasny byt, len ten výťah..deti dve do roka. Pivnica v pohode, ale nie na kočík, vlhká a zatuchnuta. Normálne som ho nechala pod schodami a úplne v pohode. A bola fáza, keď som oboch jeden 4 mesačný, druhý rok a pol ročný vynadala na rukách naraz. Ach, ako dome Ada, že dnes to už vybehnú.. Každopádne vraj každý schod, čo v živote prejdeme nám predĺži život o jednu sekundu
Bývame na prvom poschodi a kočík bol vzdy pod schodami alebo v aute, mne bolo este lepsie,ked som kocik nechávala v aute a vzdy pred prechadzkou som si len nachystala kocik za 1 min.
Ahoj, ja som nechávala v aute, prípadne sme často používali nosič. A teraz nechávam hneď za dverami bytovky 🙂
@maribell bývame na 3 poschodí bez výťahu a pesne tento kocik bol najlepšia kúpa.... konštrukcia poskladana a zložená ľahko jednou rukou ostavala v aute a vaničku som vyniesla hore, super sa drží za tu rucku na strieske. A keď už bolo dieťa väčšie, mali smecely kocik aj so športovou časťou v aute, dá sa zložiť v jednom kuse jednou rukou, v druhej som držala dieťa.....
Ja som nechávala kočík v aute
Kvôli tomuto som k našim kúpila Joolz Aer 😅
Vaničku by som nosila hore, konštrukciu by som nechala v aute. Predsa, ak je to zimné bábätko, tak z auta bude vanička studená pre uloženie bábätka na kočíkovanie. Ja som si kočík niekoľkokrát nechala dole pri schodisku, ale bolo mi povedané, že to ,,prekážka pri únikovej ceste,,. To len môj postreh🙂.
@domi2425 nechavali sme ppd schodami, pripadne v aute. Tiez byvame na 4.poschodi a neviem si predstavit vytrepat kocik hore a potom zasa dole :D