Otázka na maminky bez výťahu

domi2425
5. jan 2024

Ahojte, ako ste riesili problem ked nie je k dispozicii vytah ani kocikaren ? Mame len pivnicu, ktora je sice murovana ale kocik tam davat nechcem.
Ako ste to riesili vy? ja rozmyslam vselijako ale uz som zufala a to este ani nie je babatko na svete🤣
Byvame na 4. poschodi s dost uzkym schodiskom a neviem si predstavit ako sama trepem hore ten kocik ked muz nebude doma🤦🏻‍♀️

lili929
5. jan 2024

@domi2425 nechavali sme ppd schodami, pripadne v aute. Tiez byvame na 4.poschodi a neviem si predstavit vytrepat kocik hore a potom zasa dole :D

ivik4
5. jan 2024

Suseda mojej maminy ho nechavala dole pod schodiskom

domi2425
autor
5. jan 2024

@lili929
@ivik4 ved toto ze my tam mame malo miesta a je to az “za dverami” takze uz v tych pivnicnych priestoroch kde vidim same pasce na potkany🤣

zorana999
5. jan 2024

@domi2425 všetko v aute..

babulkomale
5. jan 2024

@domi2425 asi ti to nepomoze, ale ked sme hladali byt, taketo sme vylucili. Potom sme vylúčili aj byty a kupili dom 😃 len som tym chcela povedat ze uz som vedela co obnasa dieta ( prve sme mali tiez v dome) do bytu bez vytahu by som nesla.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domi2425
autor
5. jan 2024

@jj298 miesto tam mame len su to take zvlastne priestory, bojim sa ze mi to tam navlhne alebo zatuchne a aj do tej pivnice musim ist cez schodisko takze som sa chcela tomu vyhnut😅

lilke
5. jan 2024

Vo vchode za dverami alebo v aute.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patus_2
5. jan 2024

@domi2425 v aute. Alebo keď budeš sama a nebude ti mať kto kočík zniesť/vyniesť, tak ber iba nosič.

alby2014
5. jan 2024

@domi2425 bývam na 4 bez výťahu, kraaasny byt, len ten výťah..deti dve do roka. Pivnica v pohode, ale nie na kočík, vlhká a zatuchnuta. Normálne som ho nechala pod schodami a úplne v pohode. A bola fáza, keď som oboch jeden 4 mesačný, druhý rok a pol ročný vynadala na rukách naraz. Ach, ako dome Ada, že dnes to už vybehnú.. Každopádne vraj každý schod, čo v živote prejdeme nám predĺži život o jednu sekundu

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
trinneo
5. jan 2024

Bývame na prvom poschodi a kočík bol vzdy pod schodami alebo v aute, mne bolo este lepsie,ked som kocik nechávala v aute a vzdy pred prechadzkou som si len nachystala kocik za 1 min.

theanak
5. jan 2024

Ahoj, ja som nechávala v aute, prípadne sme často používali nosič. A teraz nechávam hneď za dverami bytovky 🙂

maribell
5. jan 2024

Napríklad zo začiatku (kým je bábätko malé a ľahké) by sa to dalo vyriešiť tak, že dole necháš konštrukciu (tam ti nemá čo navlhnúť) a hore zoberieš len vaničku aj s bábätkom. Oni majú väčšinou také rúčky na prenášanie.

frand
5. jan 2024

@maribell bývame na 3 poschodí bez výťahu a pesne tento kocik bol najlepšia kúpa.... konštrukcia poskladana a zložená ľahko jednou rukou ostavala v aute a vaničku som vyniesla hore, super sa drží za tu rucku na strieske. A keď už bolo dieťa väčšie, mali smecely kocik aj so športovou časťou v aute, dá sa zložiť v jednom kuse jednou rukou, v druhej som držala dieťa.....

nikiki29
5. jan 2024

Ja som nechávala kočík v aute

pomaranc24
6. jan 2024

Kvôli tomuto som k našim kúpila Joolz Aer 😅

findomatej
7. jan 2024

Vaničku by som nosila hore, konštrukciu by som nechala v aute. Predsa, ak je to zimné bábätko, tak z auta bude vanička studená pre uloženie bábätka na kočíkovanie. Ja som si kočík niekoľkokrát nechala dole pri schodisku, ale bolo mi povedané, že to ,,prekážka pri únikovej ceste,,. To len môj postreh🙂.