Ahojte baby. Keďže veľa z nás tu trávi dosť času, napadlo mi, či by možno niektoré z Vás nezaujímalo nejaké “pozadie” modrého koníka . Samozrejme nie fotky a miery adminov , ale možno, keby ste si pre nás pripravili nejaký článok o tom, ako fungujete , či máte niekde redakciu, či fungujete z domu, koľko adminov je a ako sú rozvrhnute práce atd. Možno nejaké kuriozity , najkomentovanjsia diskusia, celkový počet diskusii, aktívnych profilov no atd. Ja by som si rada prečítala 🙂. Pekný vecer !
@nika11103 Kedysi pradávno sme o adminoch vedeli, poznali ich nicky, fotky, normálne komunikovali s užívateľmi. Ale to bolo kedysi, keď toto fórum malo inú úroveň, cca 15 rokov dozadu.
Boli casy ked sme adminov poznali, teraz je to len entita neznamych jedincov, ktori sa obcas zjavia z nejakej inej dimenzie a zasiahnu do diania.
Tu sa admini držia v prísnej ilegalite, aby slepice, pardon, užívateľky, neotravovali. Pamätám si zo samých počiatkov, že dokonca samotní majitelia diskutovali adminovali, potom prišli prví admini a pomocni admini, myslím, že Mário bol posledný ozajstný admin, potom už boli len adminky v utajení a poloutajeni a potom zmizli aj tie az do dnešného stavu imaginárnych, bezmenných a beznickovych ukazovateľov hriechov.
hlavne tmavý režim chcemeeeeee
@klip0, ona sa hrala na pána života a smrti. Povyhadzovala snáď tretinu užívateliek, stačilo, že sa jej niekto nebol sympatický. Keď sa ďalšej nepáčilo, letela tiež. Skoro na ňu kôň zakapal. Potom sa jej nakoniec potichu zbavili. Niečo ako náprava škôd alebo vysvetlenie, no načo.....Fakt veľa žien vtedy odišlo s nevrátilo sa.