Pýtať sa ženy na vek sa nepatrí. Pýtať sa na váhu, je priam trúfalosť. Ja to napriek tomu risknem. Koľko si pribrala v tehotenstve?
Okrem tejto diskusie sa na to pýta aj náš Miky, maskot Modrého koníka, v ankete na 📱 Facebook Messengeri.
Takže ak sa chceš do Ankiet prebiehajúcich každý pondelok, stredu a piatok zapojiť aj ty, stačí kliknúť sem: https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a zúčastniť sa Ankety.
Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku?
39 % mamičiek pribralo do 10 kg, raz toľko 43 %. Viac ako 20 kg pribralo 18 % žien.
11kg
@redakcia 10 kil aj zo veľmi ťažko najksor som 14 schudla
@redakcia ja 16kg, ale pri mojej výške 177cm to bolo v pohode, 7 mesiacov po pôrode som bola na svojej pôvodnej váhe 58kg a držím si ju stále..
@redakcia 15kg 🙂
Prvy krát 20 kg a druhý krát 25 kg
Pri oboch 10 kg a to som sa neobmedzovala v ničom 🙂
8kg som pribeala 🙃
Pri prvej 25 🙄😪 pri druhej 13 kg
6kg... Isla som zo 69 na 75... V prvych mesiacoch som schudla na 64,5... Po porode som mala 65 kg...
12, z 61 na necelých 73 🙂 ale ozaj som si dopriala
+10 kg, po šestonedeli som mala späť svoju váhu. Po 9tich mesiacoch mínus 4 kg. Mohlo by to tak zostať aj keď prestanem úplne kojiť 😉
16kg, po sestonedeli som bola na povodnej vahe
Prve tehu 30kg ked som rodila som mala 90kg 2tehu 10kg ked som rodila som mala 75kg a tretie tehu som pribrala 4kg ked som rodila som mala 63kg vobec som nedokazala pribrat Len som chudla 😀
V prvom 10 kg a v druhom 4 kg, ale vahu som mala rovnaku na konci pri oboch porodoch
pri prvom 10, pri druhom 8
Pri oboch tehotenstvach 19 kg....sli do roka dole bez problemov.
Prvé tehotenstvo 9 kíl, druhé 5.
U mňa to bol extrém, keďže celý život bojujem s váhou, schudla som krásne na 63kil, výška 173 a za deväť mesiacov som nabrala na takmer sto, ale moja chyba najväčšia bola, že som žrala, ale doslova, potom to šlo dole ťažko, teraz pri druhom som 22tt a som - 1kg zatiaľ
Ja 14 kíl, ale s pôrodnice som išla už len s 1kg navyše. Mam 180cm a mala som 61 kíl, keď som išla rodiť 75kg a teraz mam 58 🙄 prijala by som par kíl navyše, ale akosi to nejde...
15kg
18, 20 a pri poslednom 11kg
6kg 😁
14kg
@redakcia ja presne 4 kg, ale mala som tehu cukrovku, čiže som zdravo papala a malý mal 3200g 💙