zaujima ma ci zena musi byt krasna chuda ako modelka ci vam na tom velmi zalezi proste aku ma mat zena postavu
mužou?🤔
By si bola prekvapená, mužom sa páčia aj ženy s nadváhou. Ide o čaro osobnosti, nie o kilá.
ak ta nikto nechce, nemusi to byt kvoli tvojej vahe 😉
Niektorým sa paci, keď vie žena gramatiku 🙈🙈🙈🙈
@lucia147852 keď čítam a vidím u niekoho, že nevie gramatiku, tak v tom momente u mňa človek klesne. Príde mi ako hlúpy. Možno som sa dotkla teraz niekoho, ale to je základ a jednoduchý. Možno som ja chorá, ale takto to vnímam a veľmi ma to irituje. Odsudim v tej chvíli človeka, pritom ho vôbec nepoznám, následne už ani nemám záujem niečo riešiť, radiť...
@miriam11 Neviem či vieš.. Ale múdry človek by sa na človeka nemal pozerať,, zhora,,. Keďže už máš gramatiku v malíčku, začni pracovať na sebe ako na človeku😉..
@susedaberta Napísala si to veľmi pekne a z veľkej časti aj adresne a pravdivo, ale je veľa mužov, čo gramatiku ovládajú a tiež si vážia viac ženy s intelektom a správnou gramatikou. Dĺžeň sa každopádne odpustiť dá s "y" je to horšie, ale "s...so, z...zo" a " u v " na konci vie riadne pokaziť dojem. Ale je doba "SMS" bez diakritiky , alebo s e-mailov s kontrolou gramatiky. Ľahšie je niekomu zavolať, ako napísať. Ale vo všeobecnosti je bežnejšie, že muž uprednostní ženu peknú aj keď trocha hlúpu, ako škaredú ale pritom veľmi múdru.
@kinats tiež si to napísal veľmi pekne.. A napriek tomu že chyby vidíš nevypisuješ hneď že je hlúpy... Človek niekedy nemá dostatok vedomosti z rôznych pričin..Jednému sa v škole nechcelo učiť.. Iný nemal nikoho kto by ho dokázal opraviť.. A tretí bol možno rad že sa mohol konečne v kľude a nie hladný vyspať..
Téma ženskej postavy a atraktívnosti u mužov je zložitá a podlieha aj trendom doby. To čo bol ideál krásy v čase mladého paleolitu (Vestonická Venuša) je iné ako za Rubensa a iné ako v účastnosti. Rozdielni sú aj muži a ich chute, niekto uprednostní bujné poprsie a väčší zadok, niekto až "vychrtliny", niekto nízke "macaté", niekto vysoké "nohaté" . Pre každú ženu je niekde ten jej pravý chlap, čo ocení práve tú jej jedinečnú postavu.
Ad Gramatika, je to v celku zradna zalezitost. Je vysoko pravdepodobne, ze velmi inteligentni ludia ju ovladaju. Je to vec cisto toho ci sa to clovek nauci alebo nie. Ale teda implikovat z ze ak niekto ovlada gramatiku, ze je clovek inteligentny sa neda. Jednoducho, to ze sa nieco naucim, neznamena, ze som inteligentny. Suhlasim, ze nieco sa ako tak da tolerovat. Ako pise kolega vyssie y/i je teda u nas riadny bordel 🙂 s kym, cim; z koho, coho; u/v kde su pravidla velmi jasne (jednoduche) to by ozaj nemal byt az taky problem. Ono ide o to, je je mnoho ludi, co vedia gramatiku paradne, ale nepochopia pointu citaneho texu (citatelska gramotnost) a to potvrdzuje aj testovanie Pisa.
Ale k veci, mne to pride, ze autorka pokukuje po niekom, kto vsak pokukuje po inom type postavy nez akou disponuje autorka. A odpoved, zalezi, no kazdy ma individualne preferencie. A este to poviem opacne. Ak urobis anketu u zien, tak drviva vacsina ti povie, ze muz musi byt vysoky (vyssi ako ona), a muzny. A to zeny o sebe v celku rady tvrdia, ze im az tak na vzhlade nezalezi ;) pred casom bola na demotivacii tusim anketa, ci “cici” alebo “rici”. Jednoznacne vyhral zadok. Cize, drepuj a zvysijes svoje sance;)
Zena ma mať peknu a atraktivnu postavu.
Miera toho co je pekne a atraktivne zalezi na danom mužovi... Takže áno, záleží mi na tom, ale to urcenie atraktivnosti je na mne. Videl som vela krásnych zien chudých aj viac pri sebe. Ale nikdy by som nemohol povedať, ze chude su vseobecne pekne alebo ze kozate su všetky pekné.
@susedaberta mala by som, to máš pravdu.
Človek sem zavíta, že si prečíta rozbory a názory mužov na ženskú postavu a tu sa rieši zväčša iba gramatika.... 🙄😀
Vybrala si si na to idealnu stranku...kde je 3 a pol chlapa