Dnes si skús zaspomínať na svoje tehotenstvo. Ako si ho prežívala? Dávala si si veľký pozor na to čo ješ, čo piješ, či sa to odporúča alebo si to neriešila? Napríklad káva, plesňové syry, či niektoré druhy bylinkových čajov?
Podobné otázky kladieme 3x do týždňa na našom Facebook Messengeri a aj ty môžeš prispieť svojim názorom a ovplyvniť tak výsledky každej Ankety. Stačí kliknúť na https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a odpovedať na prvú otázku.
Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku?
37 % mamičiek si počas tehotenstva dávalo pozor na to, čo zje či vypije. 63 % mamičiek svoje stravovacie návyky nemenilo.
snazim sa vyhybat skadkostiam, ale cim viac sa snazim tym viac ich jem :/ poviem si ze si dam len kocku cokolady, ale potom ju zjem celu... najradsej by som si dala este nieco potom... neda sa to zastavit :((((
Ja v poho, v at zena dostane lajster s poucenim o vyzive v tehu v sulade so smernicami min zdravotnictva. Ako to dodrzi je asi na nej samotnej. Lenze oni su milovnici pravidiel a tak moj muz bedlivo dba na kazdy detail, ci sedi s lajstrom 😂 Takze som nevidela nic rizikove, ziadne salamky, plesnive syry, krevety, tiramisu a mohla by dom pokracovat do aleluja. Na drzaka som sa iba raz neovladla a za podpory mojho liberalnejsieho svokra zmlsla trosku oprazenych kalamarov este na dovci vo Francuzku 😂 Pijem vscsinou vodu a tehotensky caj. Alebo ovocny caj. Ked mam stastie a moj glukozovy dozorca neni v dosahu tak do toho dam trosku medu 😀
Nejem vyrobky z nepasterizovaneho mlieka a surovych vajec a masa. To je moje cele obmedzenie.
Iba pecienku nie inac vsetko a moooc
Nespracovane syry