Otázka dňa: Uprednostnuješ kúpu alebo požičanie spoločenských šiat?

redakcia
21. feb 2020

V stredu sme vyzvedali, či chodíte na plesy. Dnes by nás zaujímalo, či si šaty 💃 radšej požičiavate alebo kupujete nové. A keď už investujete do nového kúsku šatníka, vydrží vám viacero plesových sezón alebo musia byť šaty každý rok nové?

Okrem tejto diskusie sa na to pýta aj náš Miky, maskot Modrého koníka, v ankete na 📱 Facebook Messengeri.

Takže ak sa chceš do Ankiet prebiehajúcich každý pondelok, stredu a piatok zapojiť aj Ty, stačí kliknúť sem: https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a zúčastniť sa Ankety.

Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku?
21 % žien si šaty na ples požičiava. 31 % radšej investuje a šaty im potom vydržia niekoľko rokov. 48 % si kupuje každý rok nové.

marsmykkok
21. feb 2020

určite požičané, nemám chuť aby mi potom zavadzali v skrini a ani chuť fotiť a vešať na bazár, aby som ich predala

queen_mary
21. feb 2020

Kupa. Vzdy sa mi podarilo predat. A je mi nechutne nosot saty, ktore malo predtym ma sebe milion ludi

bettymacd
21. feb 2020

Kúpa

nairia
21. feb 2020

pozicat, bez starosti s cistenim, pripadne opravou... a potom tiez nemam chut fotit, davat po internete a cakat, kym sa predaju... a ja osobne by som takto z bazaru saty nekupovala...