Otázka dňa: Si verná jednému kočíku celé "kočíkové" obdobie?

redakcia
3. feb 2020

Výber vhodného kočíka dokáže mamičku poriadne potrápiť. Aj tak sa niekedy stane, že až pri používaní zistí, že by jej vyhovoval iný. A tak mnohé striedujú kočíky ako “ponožky”. Ku ktorej skupine mamičiek patríš? Preferuješ jeden kočík na celé “kočíkové” obdobie alebo to radšej prestriedaš?

Podobné otázky kladieme 3x do týždňa na našom Facebook messengeri ✉ a aj ty môžeš prispieť svojim názorom a ovplyvniť tak výsledky každej ankety. Stačí kliknúť na https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a odpovedať na prvú otázku.

Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku (https://i.modrykonik.sk/39SiaNb)?

75% mamičiek je verných jednému kočíku celé “kočíkové” obdobie. 25% preferuje viac kočíkov.

dassena
3. feb 2020

kupili sme si jeden a ten sme mali pocas celej doby kocikovania. az ked bol maly vacsi, tak sme kupili golfovy sportovy kocik, aby sa nam s nim lepsie cestovalo.

kittykat22
3. feb 2020

Mali sme tiez len jeden. Pouzivali sme hlboku korbu + sportovu. Od narodenia do takmer 3 rokov. Uz pri vybere sme vedeli co presne od kocika ocakavame, a tomu sme prisposobili vyber.

uhnakova
3. feb 2020

Mam dve deti a mali sme niekoľko kočíkov. Bolo to z praktických dôvodov (nechcelo sa mi voziť zakaždým kočík k starým rodičom, tak sme tam kúpili druhý) a aj ma bavilo ich menit 😀

adeladulova
3. feb 2020

Mame od svagrinej dvojkombinaciu, zatiaľ ma maly 4mes, takze je vo vanicke, sportova cast sa mi zda robustna, no na jar bude okej, na leto vsak uz teraz pozeram nieco lahsie 😉

vikinkamarkusko
3. feb 2020

Ja mam doma 3 kociky a jeden u svokry inak by som aj ten mala doma 😁

zdenulkam
3. feb 2020

Kočík jeden a zas mením nosiče 😀😀

amelie2017
3. feb 2020

Jeden kocik uz 2 roky a 2 mesiace. Mame aj golfac do lietadla, ale je to ozaj len ked cestujeme, hrozny kocik.

kocurikpupcek
3. feb 2020

nechapem, ze musim mat niekolko kocikov....my mame jeden, kupeny odjazdeny po dvoch detoch. A aj dalsie dve (moje deti) sa v nom este v pohode vykocikovali. A planujem aj tretie v nom pokocikovat. Mal by to v pohode vydrzat.A plus mame jednu darovanu buginu a jeden nosic z bazara. Naco treba furt nove a nove? Neviem, ale ja trochu sa zamyslam i ekologicky.

sonnenshein
3. feb 2020

Pri najstarsom som vymenila asi 10 kocikov. Pri dcere som potom isla uz na istotu v kombinaciii kocik na prechadzky (vanicka+sportova cast) a kocik na behanie po lekaroch, cestovanie, atd (quinny zapp+autosedacka)
A s vyberom som bola tak spokojna, ze presne tieto kociky som kupila z bazara aj pre tretie babo 🙂

danielak84
3. feb 2020

Ja som verna jednej znacke uz 15 rokov.Pri prvom synovi nam kupil svokor dost drahy sportovy kocik,pri dcerke sme na neho dokupili hlboku vanicku.Odvozila sa aj dalsia dcerka ale bohuzial mojmu otcovi sa podarilo kocik zlomit.Pri dalsom synovi sme kupili sportak tej istej znacky len novy model,vanicka bola este po dcerkach a teraz sa v nom vozi najmladsi syn.Mam este dalsie dva sportaky ktore su lahsie a zaberu menej miesta v aute.

nataliaseidlova
3. feb 2020

Pri prvej dcerke sme kupili 3 kombinaciu a mame ju doteraz pri druhom synovi. Ked syn vyrastie tak predame lebo tretie dieta neplanujeme.

luthine
3. feb 2020

Tretie dieta a stale ten isty kocik. Nevidim dovod na vymenu, ked je stale pojazdny. Vycisteny vyzera ako novy a vrzgal ako blazon uplne rovnako uz pri prvom😃 Je to osobnost, no😁

tosomja
3. feb 2020

Pri dcere som bola verna, neskor som kupila este maly golfovy na rychle prevozy 😃 teraz dufam, tiez budem spokojna

ichbinich
4. feb 2020

Nekupovala som podla dizajnu, ale podla praktickosti a nemala som dovod menit 😉
Potom som dokupila golfac na cesty. Oba kociky som po mojich dvoch detom predala, sluzia dalej 😉

leeo
14. feb 2020

Pri druhom budeme vyuzivat ten isty. Ak sa pokazi, ocko ho opravi 🙂