Vraví sa: "Spokojná mama, spokojná celá rodina.". No ukradnúť si trochu času len pre seba, pri všetkých povinnostiach, je niekedy umenie. Ako si na tom ty? Nájdeš si v kolotoči povinností čas na kaderníčku, kozmetičku či dobrú masáž?
Okrem tejto diskusie sa na to pýta aj náš Miky, maskot Modrého koníka, v ankete na Facebook Messanger-i.
Ak sa chceš do ankiet prebiehajúcich každý pondelok, stredu a piatok zapojiť aj ty, stačí kliknúť tu: https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a zúčastniť sa ankety.
Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku (https://i.modrykonik.sk/39SiaNb)
Tak ako to je? Ukradnú si ženy trošku času len pre seba? 30% mamičiek si relax v podobe starostlivosti o svoju osobu dopraje pravidelne, 49% aspoň občas. 21% taký “luxus” nepozná.
Ano raz do tyzdna na 3hodiny idem hrat s kapelou..sport vobec nestiham, farbim sa sama a kozmeticke tak raz za 6mesiacov. Mam dve male deti (3 a 1apol)
Ano. Raz do tyzdna idem cvicit bez deti. Ked vecer uspavam starsiu, citam si pri nej, kym nezaspi. A doobeda, ked je jedno dieta v skolke a druhe zaspi na 30 minut si spravim kavu a len tak sedim a nerobim nic. :D
Ano ja chodim 3x do tyzna na hodinu zumby. Kedze zumbu mavam mimo miesta vydliska jedna hodina mi aj s cestou trva 2 hodiny. Takze kradnem si cas aj pre seba. Musim priznat ze byvam z deti tak vycerpana a stretnutie sa s kamaratkami na zumbe aj ke iba na hodinku ma tak pozytyvne nabije.... Takze rozhodne ano. Ked sa da snazim sa aj z do.u zmyznut kedze uz som dlh doma.
Som slobodná mamina takže času mám tak 2 minútky na wc počas dňa a večer 2-3 hodinky pre seba čo momentálne využívam na prípravu na kurz. Ku kadernícke nechodím mama mi podstrihuje končeky doma 💜 u kozmetičky som bola tak 2x za celý svoj život obočie si trham sama čierne bodky si odstraňujem sama masky na tvár si dávam sama svoje doma robené a čo iné mi treba ? A na masáži som ešte nebola nikdy 🙈 maximálne čo tak si prečítam nejakú knihu v rámci oddychu alebo si dám horúci kúpeľ. Keď idem niekde sama bez detí tak to Max do doktora tak si užívam čakanie v čakárni 😂😂 som rada keď tam strávim aspoň hoďku 😂
Ja su najdem cas kazdy den na seba,niekedy si lahnem do spalne aj o 19 tej a manzel sa postara o domacnost.a ked vidi ze raz za cas mam uz nervy a som smutna vyvenci ma v parndorfe.spokojna zena,spokojna rodina
Maximální možný čas spolu trávíme všichni spolu, celá rodina, takže čas na sebe moc nemám, ale zatím ani nehledám...nechybí mi to. Ikdyž, trošku už si pohrávám s myšlenkou, že bych někam skočila aspoň za sportem (body art, aerobic, aj. ) 🙂