Otázka dňa: Nájdeš si čas len na seba?

redakcia
15. jan 2020

Vraví sa: "Spokojná mama, spokojná celá rodina.". No ukradnúť si trochu času len pre seba, pri všetkých povinnostiach, je niekedy umenie. Ako si na tom ty? Nájdeš si v kolotoči povinností čas na kaderníčku, kozmetičku či dobrú masáž?

Okrem tejto diskusie sa na to pýta aj náš Miky, maskot Modrého koníka, v ankete na Facebook Messanger-i.

Ak sa chceš do ankiet prebiehajúcich každý pondelok, stredu a piatok zapojiť aj ty, stačí kliknúť tu: https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a zúčastniť sa ankety.

Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku (https://i.modrykonik.sk/39SiaNb)

Tak ako to je? Ukradnú si ženy trošku času len pre seba? 30% mamičiek si relax v podobe starostlivosti o svoju osobu dopraje pravidelne, 49% aspoň občas. 21% taký “luxus” nepozná.

jennyska
15. jan 2020

Maximální možný čas spolu trávíme všichni spolu, celá rodina, takže čas na sebe moc nemám, ale zatím ani nehledám...nechybí mi to. Ikdyž, trošku už si pohrávám s myšlenkou, že bych někam skočila aspoň za sportem (body art, aerobic, aj. ) 🙂

brita7777
15. jan 2020

Ano raz do tyzdna na 3hodiny idem hrat s kapelou..sport vobec nestiham, farbim sa sama a kozmeticke tak raz za 6mesiacov. Mam dve male deti (3 a 1apol)

ruzasipova
15. jan 2020

Ano. Raz do tyzdna idem cvicit bez deti. Ked vecer uspavam starsiu, citam si pri nej, kym nezaspi. A doobeda, ked je jedno dieta v skolke a druhe zaspi na 30 minut si spravim kavu a len tak sedim a nerobim nic. :D

macka1555
15. jan 2020

Ano ja chodim 3x do tyzna na hodinu zumby. Kedze zumbu mavam mimo miesta vydliska jedna hodina mi aj s cestou trva 2 hodiny. Takze kradnem si cas aj pre seba. Musim priznat ze byvam z deti tak vycerpana a stretnutie sa s kamaratkami na zumbe aj ke iba na hodinku ma tak pozytyvne nabije.... Takze rozhodne ano. Ked sa da snazim sa aj z do.u zmyznut kedze uz som dlh doma.

sunny8
15. jan 2020

Som slobodná mamina takže času mám tak 2 minútky na wc počas dňa a večer 2-3 hodinky pre seba čo momentálne využívam na prípravu na kurz. Ku kadernícke nechodím mama mi podstrihuje končeky doma 💜 u kozmetičky som bola tak 2x za celý svoj život obočie si trham sama čierne bodky si odstraňujem sama masky na tvár si dávam sama svoje doma robené a čo iné mi treba ? A na masáži som ešte nebola nikdy 🙈 maximálne čo tak si prečítam nejakú knihu v rámci oddychu alebo si dám horúci kúpeľ. Keď idem niekde sama bez detí tak to Max do doktora tak si užívam čakanie v čakárni 😂😂 som rada keď tam strávim aspoň hoďku 😂

brita7777
15. jan 2020

@macka1555 ja pri dvoch malych detoch nedavam ziadny sport tanec...nemam energiu na to..ako stare deti ?

lenuliatko84
16. jan 2020

Ja su najdem cas kazdy den na seba,niekedy si lahnem do spalne aj o 19 tej a manzel sa postara o domacnost.a ked vidi ze raz za cas mam uz nervy a som smutna vyvenci ma v parndorfe.spokojna zena,spokojna rodina

stanka04
31. jan 2020

@redakcia ano, min.raz do tyzdna sauna