Osy a muchy na terase

marca12
24. júl 2022

Nemate prosim,nejaky typ ako odlakat osy a muchy z terasy? Hned ako si sadneme a vytiahneme jedlo,sama osa,mucha.

ms_green
24. júl 2022

Nám sa osvedčili také tie "dáždničky" ktorými prikrývame jedlo. Muchy a osy aj keď priletia, nesadnú na jedlo a odletia preč.

viestta
24. júl 2022

No nijak, iba nejesť na terase

luccija
24. júl 2022

@marca12 my mame z flase spravenu pascu a v nej sirupovu vodu chodia tam

tenerifka
24. júl 2022

myslim, ze sa tomu neda zabranit a jedina moznost je jest cez deñ vnutri. Ja mam rada strednu Europu v lete, terasy a celkovo ta atmosfera, ale na tie osy si nedokazem zvyknut, proste moje nadsenie vzdy vyprcha po prvom obede vonku

marca12
autor
24. júl 2022

@viestta jedine to ucinne pomaha 😀

viestta
24. júl 2022

@ms_green dáždniky pomôžu kým jedlo leží na stole, ale keď ti osa lieta okolo huby a nevies ci ju nezhltnes aj s kusom mäsa, tak sranda konci.

sapetka
24. júl 2022

Dnes sme grilovali a pomohl rozpuceny cesnak. Za cely cas prileteli asi iba dve osi

brembo
24. júl 2022

@sapetka na muchy sú postreky. Osi majú radi sladké a ovocie.

sense
24. júl 2022

My sme dávali kúsok salámu alebo prosciuta bokom na tanierik a mali sme pokoj od os na terase. Vždy som si myslela ako chodia osy na sladké ako včely ale teda obzrali to dobre

sapetka
24. júl 2022

@brembo muchy mi nevadia tak ako osi. A osi maju radi ja maso atd… pisem nam zabral cesnak dnes a mohli sme kludne grilovat aj jest