Zdravim maminy, prosim vas pouzivate osviezovace vzduchu (tie do zasuvky) doma?ja mam doma rocneho chlapcek a doteraz sme nepouzivali nic- iba cerstvy vzduch 🙂
a dnes,ked som kracala po drogerke,tak ma napadlo,ci uz mozeme zacat pouzivat znovu tieto osviezovace alebo radsej nie.Nejake skusenosti? dakujem za info 🙂
@lucinka4387 preboha načo? čo máte zdochnuté ryby a zvyšky jedál pod sedačkou ako v tej reklame? 😕
normálne vetraj, kúp kyticu kvetov, uvar silnú polievku, upeč koláč... súhlas s @pribinak - osviežovač vzduchu jedine do wc... a verím, že také pachy ako na wc nemáte v celom byte...
prečítaj si zloženie a porozmýšľaj, či to potrebujete vdychovať vy dospelí, nie ešte malé dieťa...
clovek sa slusne spyta,som myslela,ze dostane slusnu odpoved.no co uz...hlupe komentare som nepotrebovala,skor len skusenost mam,ktore to pouzivaju.ak sa vam zda otazka hlupa,tak proste nereagujte...easy 😝
No mozno sa dali tie komenty napisat aj prijemnejsie. Pravdou vsak je, ze by nebolo zle porozmyslat, ci chces skutocne davat do tela svinstvo naviac. Je to totiz skoro podobne ako keby si dychala vyfukovy plyn, ktory vsak miesto smradu vonia. Fakt si pozri to zlozenie a zvaz, ci to potrebujes.
Dost svinstva uz dychame aj v beznom vzduchu.
Ja som kúpila "osviežovače" tých macíkov kuschelweich. ako je avivaz pre deticky.. ej to v podstate do skrine aby sa udrzala ta vona oblecka.. Tuto vonu nechavam v chodbe.. kde su topanky.. kazdy sa tam vyzuva a tie pachy nazaj niekedy.. no ani za rec to nestoji.. vona nie je silna je prijemna jemna . mam to v botniku 😀 takze urcite to nelezie do celeho domu a len sa to roznasa ked sa chodí okolo 😀 skus nieco take jemnejsie.. U nas napr radsej ten osviezovac kedze naproti mame druzstvo a niekedy tu je fakt veselo ked je nizky tlak.
No poniektore komenty su naozaj duchaplne.. Urob podla seba. Ale asi by som nesla hned do tych el. tie su naozaj silne.. skor skus nieco slabe. tychto acikov kupis v DM su balene po 3ks.
@lucinka4387 Ja pouzivam aromalampu.Das si tam olej podla toho aku chces vonu.Je to urcite lepsie ako el.osviezovac a este k tomu mas doma prijemnu atmosferu.A lacnejsie 🙂 .Podla mna vona prazenia,alebo takej kapusty nieje pekna vona,a kazdy den nebudem vypekat kolace ,aby bola vona domova 😀
@pribinak som si hneď spomenula na tú reklamu, kde privedú ľudí so zaviazanými očami do strašného humusu a že osviežovač vzduchu to vyrieši... To je pre mňa to isté ako keď niekto používa miesto mydla a vody parfum...
@lucinka4387 nepovažujem moju odpoveď za blbú - ak máš doma nejaký zápach, tak treba riešiť a odstrániť príčinu, nie prekrývať... Z tých umelých vôní akurát tak bolesti hlavy, podráždenie sliznice a podobne...
Tiež si myslím, že do bytu to nie je nutnosť, používame len na toalete.
@lucinka4387 nevidim v tych osviezovacoch zmysel, vobec ziadny. A ked uz, tak radsej aromalampu. A pri nej si treba dat velky pozor, akej kvality silicu tam nakvapkas, cize musi mat deklarovanu kvalitu "natural", nestaci oznacenie bio alebo prirodny produkt. Cenovo medzi nimi ani nie je rozdiel, ale v kvalite vyrazny, a hlavne ak sa to ma pouzivat pri detoch, tak treba vyberat.
Ak ale z akehokolvek dovodu mas rada, ked mas byt prevonany nejakou vonou, tak riesenim by mohli byt aromalampy, alebo tzv vonave sasetky.
@sissy27 ja som neoznacila Tvoju odpoved za hlupu,ale ide o sposob akym si sa k tomu vyjadrila.takze tak...
dakujem vsetkym za odpovede nech uz boli akekolvek -prijemne ci neprijemne,forum ako zivot-stretnes roznych ludi.urcite skusim aromalampu,kedze tych navstev mame dost a ten zapach od topanok...tak ako tu uz bolo spomenute,skoda reci.
Diky za postrehy 🙂
@lucinka4387 ked tak esencie do difuzera, urcite by som toto nedavala vdychovat dietatu, ani vam samozrejme.Sama chemia.Aj ked to necitite, ze vam to skodi, tak po rokoch pouzivania mozete mat problemy a to nie len z toho.
Nemozem si pomoct, asi som velmi konzervativne zmyslajuca, ale toto je pre mna cistablblst, obycajny marketingovy tah na zakaznika
Este beriem, ze vo wc, ale inak? Naco vdychovat chemiu?
Domov predsa nerobi umela vona kvetov ci lesa alebo mora, ale vona maminy, kolacov, obedu a tak ;)