Ahojte chcem sa spýtať či toto môže byť osudova laska alebo nieco ..
Prišiel o nám chalan do školy mala som 12 rokov ked k nam prisiel on bol o rok starší zalubil sa do mna a ja do neho ale nechodili sme spolu .. odišiel na strednú nejak som na neho zabudla ale vždy keď ho stretnem tak ako keby sa mi stále páčil ja ti neviem vysvetliť proste ako keby ma niečo k nemu stále ťahalo
@kikuskaa11 zamilovanie v tvojom veku je celkom bežné, ale ver mi ze ak ste sa zalubili ale neviem z akeho dôvodu nieste spolu tak to osudova laska zrejme nebude
@obsadenemeno, veď píše, že má 15 ročnú dcéru 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/jazda-na-kolieskovych-korculiach-v-banskej-bystrici/
na tomto svete je všetko možné, čiže pokojne to môže byť i tá osudová láska... ale aj kadečo iné... môžu ťa k nemu ťahať trebárs iba pekné spomienky... ktovie... nerozmýšľaj nad tým... ak máte byť spolu, tak raz isto budete...
zaujímalo by ma, čo si od tej prípadnej osudovosti vlastne sľubuješ? začneš ho intenzívnejšie vyhľadávať alebo...? aj sa pri tých náhodných stretnutiach spolu bavíte? ako to vidí celé on?
@kikuskaa11 a kolko mas teraz rokov? Je dost mozne, ze mas na neho stale akusi taku slabost. Zeny a aj chlapi to mavaju, je to uplne bezne
@novana kristova noho.....v poslednej dobe sa nam to tu hemzi schizou...... 😒
:D :D :D
@kikuskaa11 to bolo čo..minulý rok?
snívaš o niečom čo si v živote nemala..preto ťa to trápi..to nieje láska..iba nesplnený sen
😂 😂 Podľa mňa je to skôr o tom, že ste spolu nikdy nechodili takže ťa to tak škrie ale osudová láska to nebude. Koľko máš vlastne rokov? Ak si ešte na strednej škole tak na takéto veci je ešte podľa mňa čas 🙂
Ďakujem všetkým vám ktorý ste niečo napísali prišla som na to že som sa z tato neodhlasila a len som zhasla tablet a moja dcéra si založila diskusiu 😀 nikto neni shizo ani nič podobné🙂)) aspoň som sa niečo nové dozvedela 😅
@kikuskaa11, predpokladala som, 😀 nemáte rovnakú štilistiku. 😉
@kikuskaa11 takych "osudovych" lasok este bude...... 😉