Oslovil vás niekedy niekto s nejakou anketou?

19. dec 2023

Napríklad koho budete voliť?
Koľko zarábate?
Aké máte výdavky?
A podobne, nikoho takého nepoznám koho by niekto oslovil. Tak ma zaujíma odkiaľ takéto informácie majú, samozrejme dá sa si nejaké informácie dohľadať aj na internete, ale veľakrát povedia, že sú to informácie z ankiet.

judit47
19. dec 2023

Ano volaju chodia mi do mailu,preposlu mi link a pod

diewcatqoo
19. dec 2023

Ano, x krat ma oslovili na ulici a kedysi mi aj vyvolavali dost casto na telefon s roznymi anketami. Mailom mi zatial nikdy nic neprislo a odkedy som zmenila cislo, tak uz ani nikto nevola.
Co sa tyka toho oslovovania na ulici, tak asi vo vacsich mestach sa s tym clovek stretne asi castejsie nez niekde v zapadnutej dedine.

suzitok
19. dec 2023

Vieš sa prihlásiť na rozne stránky s anketami a ano, mna zastavili uz aj na ulici a nie raz a tiez telefonicky

lindous
19. dec 2023

Áno, telefonicky a asi aj na ulici, ale vlastne neviem nikdy čo presne chceli, lebo teda ja som typ, ktorý vždy povie, že nemá čas, takže k otázkam sme sa ani nestihli dostať 😅

dominikamacakova
19. dec 2023

Ja vypĺňam ankety na internete keď mám náladu. Už som tam zaregistrovaná dlho.
O voľbách som vypĺňala veľa a teraz aj povolebné ankety.

petronelag
19. dec 2023

Je dosť veľa takých stránok, kde sa dá prihlásiť, že budete vyplňať ankety, majú prihlásených z celého slovenska a vyberú takú vzorku, aby boli zastúpené všetky kraje, všetky vekové skupiny, rôzne typy vzdelania, aby bol výsledok čím najpravdepodobnejší.
Dávnejšie som to robila, ale potom som to nechala, lebo odmena boli len napr. darčeková kazeta Nivea, predplatne nejakého časopisu a ani som nemala už nato čas.

bloger
19. dec 2023

Hej niekedy sa stane, že kontaktujú. Nájdu si niekde číslo a podobne.

danica2711
19. dec 2023

raz, telefonicky, otázka bola, komu najviac dôverujem (inštitúcii, politikom), povedala som, že ja len hasičom a na druhom konci linky sa ozval smiech

deti95060810
19. dec 2023

@danica2711 😀👍

deti95060810
19. dec 2023

áno cez telef.

ohľadom politiky

ibatanecnica
19. dec 2023

áno ohľadom zdravia, stravy , kozmetiky.

bosorkabb
21. dec 2023

Áno volali v auguste že koho by som volila ak by boli voľby cez víkend.
Potom tuším cez Covid o životnej úrovni.
Nehovorím že volajú často cca 2 krát za rok.