Ahojte. Idem si po radu k vám. Mám strach osloviť jednu známu. Inak poznáme sa od malička. Chcel bi som sa s ňou zblížiť. Minulosti som sa sklamal. Ma odmietla každá.
Ked ju poznáš odmalicka, mal by si poznať nejaké jej zaluby, co ma rada. Pozvi ju na nejakú aktivitu, ktorú ocení...
Tak co v najhorsom Ta odmietne aj ona. Na sklamanie by si mohol byt zvyknuty, Asi nevies odhadnut svoje šance a či mà danà žena o teba zaujem. Treba byt len vytrvali raz jedna povie ano.
Cim viac hypotetizujes a rozmyslas tym viac stracas cas, moze sa stat, ze kym sa rozhybes ziska ju iny a potom budes nadavat....ale mozes si za to potom sam. Mas na com stavat pokial ta pozna moze (i nemusi) to byt vyhoda zavisi od toho aku mienku o tebe ma....mozes v jej ociach stupnut a mozes to i pohnojit, zavisi od teba kedy a ci sa chopis prilezitosti.
Akym konkrétnym spôsobom oslovujes ženy a pri akých prilezitostiach? Daj neake príklady, možno ti pomôžeme rozlúštiť záhadu prečo ta zatiaľ každá odmietla.
To sa ani nezdravite ci si s nou schopny prehodit aspon par viet?
Tak jedine ju osloviť, pripadne napísať jej sms, či cez sociálnu sieť, podľa vzdialenosti, v akej ste. Nik ti inak neporadí...ako píše vyššie, daj príklad, ako oslovuje ženy, keď ta každá odmietla.
Zdravime sa aj si pokecáme ked sa náhodne stretneme na letných akciách. Konkrétne ju osloviť a pozvať ju von niekam. Problem je to ze mám strach z odmietnutia. Po pravde aj sa hanbím trošku.
Tak vždy lepšie možno zažiť odmietnutie, aj keď to zamrzí, ale budes už jasne vedieť, na čom si. Ako takto tapat, uvažovať, a váhať. Ja som z tej starej školy, keď chlap ma urobiť prvý krok, čiže ak je ona podobný typ, nedočkás sa trebárs jasného signálu, že ma záujem. Len zariskovať.Ak ti to pomôže, mňa raz na letnom tabore, kde som robila zdravotnícku, oslovil jeden z animátorov spôsobom, že mi v lekarnicke nechal lístocek, či mám chuť na kávu, a presný čas 😃 a miesto, podpísal sa prezývkou. Šla som, pokecali sme, bolo to také milé gesto, že nevedel na priamo osloviť, tak takto urobil. Asi pol roka sme spolu potom chodili.
@jaskolka sme sa stretli na prechádzke. Ona uz smerom domov a ja von. Tak sme pár slov prehodili a som jej navrhol ze ak bude mat chuť môžme sa spolu prejsť. OK. Ja chodim skoro každý den do prírody sa prejsť so psíkom. Pisal som jej a stále niečo vymyslela len aby nešla.
A ta ktora odmietla prechadzky so psom je ta ista ktoru chces pozvat na kavu?
To isté som sa chcela opýtať, ide o tu istú osobu?
@kittykat22
@jaskolka ano.
nema zaujem ist s tebou vonku 🙂 nie je na tom nic zle. Mozno ma teraz ine starosti. Mozno by si jej mohol povedat, ze ked bude mat cas, nech ti da vediet, ze by si s nou isiel rad na kavu. A nechaj to tak. Niekedy je clovek v zlozitej situacii a nema naladu/cas na nove znamosti. Inak bolo by dobre keby si sa zapojil do sportovych cinnosti ako je futbal alebo volejbal, pripadne sa prihlas do psickarskej skupiny o viac ludoch. Skus nadviazat stretnutie s ludmi cez tieto aktivity - je to len o zvyku. A potom ti bude lahsie. Viazat sa takto na jednu osobu nie je dobre pre teba ani pre toho s kym sa chces priatelit.
Tak neviem potom, ale zdá sa, že už ti odpovedala..pokiaľ teda skutočne nechodi so psom v nejakých špecialnych časoch
keď vymýšla, len aby nešla, tak s tebou jednoducho nechce ísť. Skús sa orientovať na nejakú iné dievčinu, koľko máš vlastne rokov?
Odmietla Ta. Ak by chcela s Tebou niekam ist, tak si vzdy nevymysli preco nemoze. A ak by fakt nemohla, tak hned navrhne ine riesenie, iny termin, stylom vies co, dnes nemozem, ale zajtra/pozajtra/cez vikend pojdem. Proste nechce , nema zaujem, nechaj to tak a hladaj inu.
Vyhovorila sa ze nemôže a nenavrhla iný deň a ani sa sama neozvala, tak druhý krát by som jej už nepísala. To by už bolo vnucovanie z tvojej strany a to ma úplne opačný efekt aby by si chcel, ešte viac ju odpudis. Prd na ňu, slušne pozdrav keď stretnes a nezastavuj sa pri nej pokiaľ sama nebude chcieť. Nabuduce aby si sa vyhol odmietnutiu tak nestavaj ženu do situácie kde ti musí narovinu odpovedať áno alebo nie. Je to nepríjemné pre teba a môže to byť neprijemne aj pre ňu. Stačí keď nenápadne prejavís záujem že by si rad niekam šiel, a necháš to na ňu ak by mala niekedy chuť a čas nech sa ozve, že budeš rad. Takýmto spôsobom sa vyhnes trápnej situacii, na nikoho netlačís a vyhnes sa odmietnutiu.
A aku radu cakas okrem toho ze ti tu kazda napise ze oslov ju? Telepaticky to asi nepojde. Kolko mas rokov?