Oslava v KE pre 10 ľudí - poraďte kam?

tancik
11. nov 2018

Ahojte maminky z Košíc a okolia Košíc,
otec oslavuje 60 rokov a hľadáme nejaký salónik pre 10 osob.Musia rám dobre variť.
Čo odporúčate aké miesto?
Dakujem

petulisko
11. nov 2018

Ahoj skúsť sa opýtať otca kde by chcel oslavu . Ak to nieje ako prekvapenie.

eeffka
11. nov 2018

@tancik iron club

tancik
autor
11. nov 2018

@petulisko je to prekvapeniprekvapenie

petulisko
11. nov 2018

Tak ja mám v Ke starku a mi sme mali v iron clube bolo to super varia tam dobre ...

tancik
autor
11. nov 2018

@petulisko a mali ste v salóniku? čo ste poprípade jedli?

eeffka
11. nov 2018

@tancik nas bolo 11 mavame stol nad detskym kutikom pri bare je to tak bokom. Vzdy si vyberame polievku predjedlo a jedlo z tyzdenneho menu. Zakusky si nosime vlastne nemaju s tym problem.
Objedname vopred s tym ze hlavne jedlo upresnujeme podla aktualnej tyzdennej ponuky v piatok. Tu je priklad tohotyzdnoveho. Ale nebudete banovat

viellik
11. nov 2018

@eeffka Čo sa týka jedla v pohode? Chutné?

eeffka
11. nov 2018

@viellik ano velmi

zuzik307
11. nov 2018

tiez odporucam Iron, mame tam vacsinu rodinnych oslav, varia vyborne👍

silvia5252
11. nov 2018

@tancik my sme mali tiež takúto oslavu. Moja polovička oslavovala 40tku a boli sme v Geste v samostatnom uzavretom salóniku čo je hneď vpravo keď vstúpiš do bistra. Uvarili výborné jedlo a aj cenovo nás to vyšlo k spokojnosti 😉.

tancik
autor
11. nov 2018

@eeffka wau dakujem velmi pekne za odporúčanie páči sa mi to...este sa chcem opýtať ten stôl máte v rezervácii platí sa zato? a ešte je tam kľud a súkromie za rohom baru pri tom stole?

eeffka
11. nov 2018

@tancik za vyzdobu stola sme naposledy platili 13e za rezervaciu ako taku nie.len zalohu ktoru potom odpocitali z uctu. Ten stol je v pohode.nie si uzatvorena ale zaroven si bokom.ludia len prejdu naokolo ale nie priamo ludom za chrbtom. A ak mate deti v kutiku len sa vyklonis a vidis na ne

eeffka
11. nov 2018

@tancik tu som ti spravila kolaz tam kde sedia tie kocky vzadu tam vyskladaju stol.
Na fotke s mikulasom vidno zasuvacie dvere tie zatvaraju tam je salonik pre 30ludi a ked je stol na balkone tak obsluhuju z druhej strany.
Ludia aj casnici chodia az nalavo ako je kvetnac a v nom take tycky tak este nalavo.
A na fotke s migelom vidno dole ten detsky kutik.

tancik
autor
12. nov 2018

@eeffka ďakujem ozaj veľmi pekne dnes im zavolám a dohodneme to...mam povedat ze chcem stôl za barom nech ho spoja a zdobia?

eeffka
12. nov 2018

@tancik ano ale nevolaj cez obed lebo ti ani nedvihni 😀

tancik
autor
12. nov 2018

@eeffka ok dobre ďakujem ešte raz