Žienky, ide má rozdrapiť od nervov. Potrebovala som dnes skočiť na pohreb, bola som v meškaní na parkovisku v cintoríne už nebolo ani jedno miesto. Zaparkovala som o ulicu ďalšej, v slepej uličke, kde býva tam kamoškyn brat. Moje auto je v servise, šla som s partnerovým novým autom. Po obrade som našla oškreté auto. Videla som na okolí kamery, veľa toho nevidno len že pani v strednom veku v čiernom tadiaľ prechádza a potom odchádza s modrým autom.Ten môj je na služobke, toto mini šťastiu nechýbalo.
Čo by ste povedali žene čo vám oškrela auto a ušla z miesta činu?
Akoze co by sme jej povedali?
Nic by som nepovedala, treba nahlasit na policiu, oni uz si vytiahnu zabery a bude sa riesit co treba. Postupom akym treba.
Nič, zavolala by som políciu a oni jej povedia
Policajti poriesia. Nadych, vydych, zivot ide dalej. Ale chapem, cloveka to nastve. My sme mali odparkovane nove auto a pani nam do neho vpalila. Nikto nechapal, ako sa jej to mohlo stat. Bola domaca, tak pozna cestu. Plechy sa opravili.
@natalia2007 nie nevidno . Ale podľa všetkého sa asi poznáme, boli sme na tom istom pohrebe
je uplne jedno ze sa poznate...nemala odist v žiadnom prípade
Na začiatok začnime tým, že objasnite, ako ste sa tak rýchlo dostali k záberom z kamier.
Potom je podstatná informácia, čo ste kontaktovali políciu a ak nie, či ste s vozidlom odišli.
Nahlasit na policiu, oni ju rychlo najdu podla zaznamov (ak bude vidno ecv) a ak budu trosku laskavi, dostane sancu si to s tebou (a s tvojim suhlasom) vyriesit cez pzp. Ak nebudu taki zhovievavi, tak mozno aj o vodicak nachvilu pride 🤷♀️
Ale teda to si mala riesit hned ako si to zistila, nie teraz a tu…
nahlás ju. je to útek z miesta nehody čo tam po tom že sa poznáte alebo nie. poškodila predsa cudzí majetok..
@draik samozrejme je, a kamoška.poslala dve fotky má ich od brata
@bavlnka92 na pohrebe nás bolo nanajvýš 50 osôb všetko blízka rodina, o nikom by som nepredpokladala že takéhoto niečoho je schopný
@sissy27 nevidno, už som to tu písala
Ani neverím,že by našli. Pred asi rokom mi rozbili bočné sklo na Škodovke, ukradli iba rádio , samozrejme som to tiež oznámila,vieš čo mi odpísali že môj jablkový mobilný telefón nenašli. Lenže mne mobil neukradli. A tých prípadov mojom okolí je veľa.Keď vykradli babku našli skôr našli ukradnuté veci po bazároch a záložniach ako zbor na to určený, a páchateľia sú stále na slobode a škoda nebohej babke nikdy nebola nahradená
no vidíš, a ja mám zas úplne iné skúsenosti s políciou. Ale tak ak si nič nenahlásila, odišla z miesta, a riešiš to až na druhý deň na mk, tak zostáva len jedno - dať si to opraviť na vlastné náklady.
@sissy27 je to nahlásené
Ak ste s vozidlom odišli a nahlásili až dodatočne, budete mať sama problém.
Ja mam tiez skusenost ze kradnutu elektroniku nasli, s pachatelom je to horsie. nehody nam vzdy dobre vysetrili a vyriesili.. absolutne ziadny problem. DOkonca mame zazitky take ze vodicka usla z miesta cinu (a to zdemolovala auto na totalku - zaparkovane... trosku mala viac vypite) a neboli ani len kamerove zaznamy, iba co pozorna suseda z okna videla (dakujeme velmi pekne, za doroz nasich dochodcov :D)
Treba nahlasit na policii. Spz nevidno?