Oškreté auto

11. mar 2024

Žienky, ide má rozdrapiť od nervov. Potrebovala som dnes skočiť na pohreb, bola som v meškaní na parkovisku v cintoríne už nebolo ani jedno miesto. Zaparkovala som o ulicu ďalšej, v slepej uličke, kde býva tam kamoškyn brat. Moje auto je v servise, šla som s partnerovým novým autom. Po obrade som našla oškreté auto. Videla som na okolí kamery, veľa toho nevidno len že pani v strednom veku v čiernom tadiaľ prechádza a potom odchádza s modrým autom.Ten môj je na služobke, toto mini šťastiu nechýbalo.
Čo by ste povedali žene čo vám oškrela auto a ušla z miesta činu?

natalia2007
11. mar 2024

Treba nahlasit na policii. Spz nevidno?

colsami
11. mar 2024

Akoze co by sme jej povedali?

Nic by som nepovedala, treba nahlasit na policiu, oni uz si vytiahnu zabery a bude sa riesit co treba. Postupom akym treba.

simca06022011
11. mar 2024

Nič, zavolala by som políciu a oni jej povedia

zuzanaete
11. mar 2024

Policajti poriesia. Nadych, vydych, zivot ide dalej. Ale chapem, cloveka to nastve. My sme mali odparkovane nove auto a pani nam do neho vpalila. Nikto nechapal, ako sa jej to mohlo stat. Bola domaca, tak pozna cestu. Plechy sa opravili.

autor
11. mar 2024

@natalia2007 nie nevidno . Ale podľa všetkého sa asi poznáme, boli sme na tom istom pohrebe

katkaseiner
11. mar 2024

je uplne jedno ze sa poznate...nemala odist v žiadnom prípade

draik
11. mar 2024

Na začiatok začnime tým, že objasnite, ako ste sa tak rýchlo dostali k záberom z kamier.
Potom je podstatná informácia, čo ste kontaktovali políciu a ak nie, či ste s vozidlom odišli.

sissy27
11. mar 2024

Nahlasit na policiu, oni ju rychlo najdu podla zaznamov (ak bude vidno ecv) a ak budu trosku laskavi, dostane sancu si to s tebou (a s tvojim suhlasom) vyriesit cez pzp. Ak nebudu taki zhovievavi, tak mozno aj o vodicak nachvilu pride 🤷‍♀️
Ale teda to si mala riesit hned ako si to zistila, nie teraz a tu…

bavlnka92
12. mar 2024

nahlás ju. je to útek z miesta nehody čo tam po tom že sa poznáte alebo nie. poškodila predsa cudzí majetok..

autor
12. mar 2024

@draik samozrejme je, a kamoška.poslala dve fotky má ich od brata

autor
12. mar 2024

@bavlnka92 na pohrebe nás bolo nanajvýš 50 osôb všetko blízka rodina, o nikom by som nepredpokladala že takéhoto niečoho je schopný

autor
12. mar 2024

@sissy27 nevidno, už som to tu písala
Ani neverím,že by našli. Pred asi rokom mi rozbili bočné sklo na Škodovke, ukradli iba rádio , samozrejme som to tiež oznámila,vieš čo mi odpísali že môj jablkový mobilný telefón nenašli. Lenže mne mobil neukradli. A tých prípadov mojom okolí je veľa.Keď vykradli babku našli skôr našli ukradnuté veci po bazároch a záložniach ako zbor na to určený, a páchateľia sú stále na slobode a škoda nebohej babke nikdy nebola nahradená

sissy27
12. mar 2024

no vidíš, a ja mám zas úplne iné skúsenosti s políciou. Ale tak ak si nič nenahlásila, odišla z miesta, a riešiš to až na druhý deň na mk, tak zostáva len jedno - dať si to opraviť na vlastné náklady.

autor
12. mar 2024

@sissy27 je to nahlásené

draik
12. mar 2024

Ak ste s vozidlom odišli a nahlásili až dodatočne, budete mať sama problém.

simca06022011
12. mar 2024

Ja mam tiez skusenost ze kradnutu elektroniku nasli, s pachatelom je to horsie. nehody nam vzdy dobre vysetrili a vyriesili.. absolutne ziadny problem. DOkonca mame zazitky take ze vodicka usla z miesta cinu (a to zdemolovala auto na totalku - zaparkovane... trosku mala viac vypite) a neboli ani len kamerove zaznamy, iba co pozorna suseda z okna videla (dakujeme velmi pekne, za doroz nasich dochodcov :D)