Oškrel auto a z miesta ušiel

7. mar 2022

Prosím stalo sa Vam uz nieco podobne ? Zo včera večera do dnes rána mi niekto oškrel auto. Samozrejme papierik nezanechal žiadny. Mam reálne nejakú možnosť to riešiť ak by sa zistilo kto to bol ?

makova333
7. mar 2022

Ak sa on sam neprihlasi, ze to spravil tak nie. Vlastna dvojita skusenost. Prva krat (väcsia skoda) som volala policajtov, poistovna preplatila celu sumu. Druhy krat (mensia skoda) som to neriesila. Ale nasrata som bola riadne pri oboch.

hipuska
7. mar 2022

No a kde to bolo? Teraz je celkom dosť veľa kamier. Alebo si dať FB status do miestnej skupiny...možno sa nájdu svedkovia

makova333
7. mar 2022

@hipuska ani svedkovia ti nepomozu, ani kamery (teda ak nemas Teslu alebo ak kamera z nejakeho domu/obchodu nie je nasmerovana presne na tvoje auto na miesto kde bol naraz a nic tomu neclonilo- co je viac menej nerealne).

zalka
7. mar 2022

Mala by si volať políciu, nikdy nevieš či n iekto nevidel nezapamätal si. Ak vypátrajú toho čo to spravil, tak mu vezmú papiere a zaplatí pokutu. Viem o prípade kde ludia pomohli zapamätali si , dotyčnému vzali vodičák na rok a zaplatil pokutu 300e. Lebo je to kvalifikované ako útek z miesta nehody.

sissy27
7. mar 2022

reálne to môžeš riešiť cez svoju havarijnú poistku... ale inak je malá šanca, že vinníka niekto nie len videl, ale aj odfotil, prípadne ho zachytili kamery v takom uhle a kvalite, aby ho mohli identifikovať... skúsiť to ale môžeš.

andreja13
7. mar 2022

Ak nemate v okoli kamery, tak ani nie. Musel by sa proste najst niekto, kto by daneho vinnika proste videl a este by si zapamatal aj spz. No mozes dat niekam na fb oznam ci niekto nieco nevidel, no nahlasila by som to na policii

darinks01
7. mar 2022

To už nezistíš, jedine že by boli na vašej ulici nejaké kamery, inak nie. Hold veľa je takých ľudí.

makova333
7. mar 2022

@darinks01 ani ak su na ulici kamery, to by museli byt zacielene na auto tak, aby bol vidiet naraz, aj auto, ktore to spravilo. Bezne priemyselne kamery npr, pri vchodoch do bytov, obchodov, podnikov su zacielene na vchod nie auta na parkovisku. Jedina sanca najst vinnika by bola keby to jej auto bola Tesla. Ale to by sa tu zas nepytala a mala zaznam zo svojej kamerky (pri dotyku nahrava 5 minutove nahravky).

autor
7. mar 2022

Ďakujem. Vinník prišiel sám. Už sú vypísané papiere.