Ahojte,
kde, prosim, kupujete pre vase starsie clenky rodiny siroku a pohodlnu (bez opatkov, vyvysenej platformy) obuv? Konkretne ma zaujimaju sandale pre "babky" - rada by som kupila tej svojej na leto, nech sa jej konecne vetraju nohy. Ma sirsie chodidla, ktore ju pri chodzi bolia a vybocene palce. Take tie klasicke "moderne" topanky jej nesadli a v meste nemame obchody s inou, specifickejsou obuvou. Teda okrem cinaku a trhu. 🙄 Kam pochopitelne nechcem ist.
Mozete kludne napisat odporucania aj pre zimne cizmy, tie sme vsetky museli tiez vratit spat, vsetko uzke :( aj ked na obrazku vyzerali siroke, makkucke, teplucke, pohodlne.
Dakujem vam pekne za odpoved.
Skus oveckarna.sk. Maju tam roznu obuv na problemove nohy, aj sandale.
@akinomel
@simsalabim
Dakujem vam velmi pekne, pozriem. 🙂
protetika maju super topanky prave pre starsich
popr, priamo cez ortopeda na mieru
Sandále podľa mňa najlepšie si dať vyrobiť v ortopedickým pomôckach na mieru. A zimná obuv, skús ju nahovoriť na šňurovacie celé topánky. Mama ma podobnú nohu a nosí len také cez zimu, šňurovacie.
@kacena4
@marsmykkok
Dakujeme vam, skusime. 🙂
vyborne sandale ma rieker, ak ma velmi siroku nohu, mozno by jej sadol aj pansky model, mavaju take dobre modely ze celokozene, aj stielka a suchy zips na prstoch aj okolo clenkov...
Keď som bola tehotná nohy ako bakule nič som neobula
Proste hroza a des
V lekárni som si kúpila protetika šľapky a podľa potreby si to prispôsobovala na nohu aku šírku momentálne potrebujem
Skvele šľapky ozaj a veľa ľudí ich používa od lekárov,sestričiek až po dôchodcov
Rieker
Skúste https://www.protetika.sk/