Ahojte. Chcela som sa spýtať na dobrého ortopéda v Námestove , prípadne okolie Orava. Chodím k jednému (nechcem menovať verejne), no nemám z neho dobrý pocit a rada by som ho vymenila. Nejde ani tak o odborné znalosti, no skôr o sex.narážky a podobne. Bola som tam 3x, v podstate doteraz nemám liečbu, len to je vždy o tom aby som prišla na kontrolu, ktorá prebieha tak, že sa musím celá (okrem nohavičiek) vyzliecť, aby si vedel pozrieť chrbticu. Minule sa ma pýtal na súkromný život a fakt také narážky, že keby mu asi na rovinu poviem, že tu a teraz ma pretiahni, tak by ma pretiahol. Nedávam mu žiadne nádeje, snažím sa byť odmeraná. Tento lekár mi bol odporučený známou, že je jeden z najlepších v okolí, ona s ním takéto problémy nemala.. Dievčatá , prosím, do interných správ mi napíšte ak ste mali osobnú skúsenosť (nechcem to zbytočne zverejňovať), prípadne tušíte o koho ide. Rada by som sa dozvedela viac o ňom, možno niečo podnikla. Najhoršie, že je ženatý a takto ak sa správa bežne...je mi z toho smutno.
tento práveže nie je až tak starý, vidno, že sa má rád.. Tipujem 40+
Fuuha ... Ja som mala takúto skúsenosť s dr ktorý tam už nerobí, tiež som mala problém s chrbticou a vždy som sa musela vyzliecť do nohavičiek 🙄. ..ale vraj je dobrý Pradel ...
Ja odporúčam tohto: https://lekar.pluska.sk/mudr-jan-socha/hodnotenia
@otaznik16 ja som mala podobný problém a myslím, že mierime na toho istého lekára okolo 40 tky. Tiež viem, že ma rodinu a to by do ordinácie, kam si ľudia idú po odbornú pomoc, nemalo patriť . Nezostalo mi iné, len si nájsť lekára inde.
@otaznik16 To ja som zase počula o jednom neurológovi, ktorý pracoval (a možno že ešte stále pracuje) tiež na Orave, že u neho každá pacientka zobliecť do spodného prádla, bolo jedno s čím tam prišla. A to fakt starý chren ten pán MUDr. s takýmito praktikami.