Ahoj žienky, zháňam orechový olej na opaľovanie ako predávajú v Chorvátsku na plážach, je z neho to najkrajšie opálenie, skúšala som kadejaké oleje z drogérie aj drahé ale nič iné tak pekne do hneda neopaľuje. Neviete kde by sa dal kúpiť? Nevyrába ho niekto?
Počkaj to je špeciálny nejaký orechový olej? Alebo klasický čo sa aj v kuchyni používa?
na nete si neskúšala hľadať..toto mi vyhodilo hneď... https://www.profimed.eu/korres-suntan-oil-olej-...
@sabca99 ved praveze neviem, na plazach ho predavaju v takych malych flastickach ale nic tam neni napisane cize bude to asi nejaky domaci produkt
@tacika hladala som aj na nete ale nic som nenasla, preto sa pytam ci nahodou niekto nevie co je to za olej pripadne ci ho niekto dokonca nevyraba
To je zaujímavé @alissawhite, lebo som o tom ešte nič nepočula 🙂
@alissawhite ahoj ja naň nedám dopustiť bohužiaľ tento rok ho nebudem mať, inak vždy niekoho poprosím kto ide k moru aby mi kupil
@alissawhite ahoj,pozeram prave tiez rady ohladom orechovehk oleja,no nenasla som zatial nic. Ako si pochodila minuly rok? Zohnala si ho niekde,prosim?
@alissawhite presne aj ja by som si ho rada vyrobila je najlepsi🤗
.