Baby, prosím čo máte Orange. Dá sa nejako cez nejakú apku stiahnuť a vidieť výpis čísel správ kam boli odoslané ? Ďakujem
To fakt vôbec ani keby si zavolám na zak. Linku
Da,Moj Orange.
Napríklad predtým som mala 4ku, a išlo to. V apke mi ukázalo celý výpis
@niekto2hy to si mám stiahnuť môj Orange ? Či
Aj + cez web - Zakaznicka zona.
Môj Orange --> zákaznícka zóna. Všetko tam ukazuje. Aj spotrebu dát, správ, minút, priemernú spotrebu, aj všetky čísla kam voláš a píšeš, kedy a koľko trval hovor.
A čo mám stlačiť aby mi to ukázalo ?
Spotreba, potom na detail a tam si vies pozriet osobitne vypis hovorov a vypis sms
@sisi4 veľmi si ma pobavila. Mne vystavili výpis za 2 e v kamennej predajni. Ale si zjavne šikovnejší. Som rád že som ťa pobavil. Ako malo stačí niekedy
@maximiliana už to mám. Ale ukáže mi tam len že" pozrite, s kým voláte najviac" a teda len tri čísla tam mám. Viac neviem zobraziť 🤷🤦
Už mám jeden ďakujem vám krásne
Jej*
A ešte jedna otázka. To tam je len to komu som ja písala z môjho čísla ? Lebo mi to nesedí včera mi prišla sms z jedného čísla a to tam napríklad není.
@markusrasford ja som sa pobavila na tom "nie som baba"..
V tvojom.vypise mas len odoslane spravy a odchadzajuce hovory... pokial nie si prave v roamingu, vtedy sa ti zobrazi aj prichadzajuci hovor v tvare 0905 xxx xxx... takze prichadzajuce sms nezistis...
@maximiliana už som to našla bola tam len som si nevšimla. A všetky čísla sa mi zobrazujú v celom tvare aj sms
Ďakujem
@mima1608 ďakujem pekne
@ nie som baba ale nedá.