Dobrý deň, ako dlho vám schvaľovali paušál plus zariadenie objednané online?
Záleží aký paušál.
Napríklad ten študentský ti ani neschvália online. A s mobilom už vôbec nie, treba dokladovať príjem. Vcelku dobrá kravina za mňa, ale tak čo už s nimi.
@lienka.7 kedysi sa telefony nebrali realne na splatky, dnes je za tym klasicky scoring a ci splnas podmienky na kupu zariadenia na splatky, cize preto sa to schvaluje, nie pausal ale zariadenie (prechadzali na tento system telco operatori v nejakom case). Niekedy to ani nepostrehnes, ak si dlhodoby klient, platis si zavazky a inokedy to schvalenie trva dlhsie.
Tak ja som si brala v Orange ako nový klient mobil začiatkom roka 2020 ako nezamestnaná s nulovým príjmom a dali mi ho na počkanie. Ale s tým, že sú na mňa písané služby v Telekome-internet a tv, ktoré platím. Podľa mňa majú databázy poprepojované a ak vidia, že nikde si klient a platíš si to tak dajú. Ak prídeš ale s nulovou historiou overujú príjem.
@marsmykkok ja som bola do apríla v orange dva roky, potom som zmenila operátora, ale tie dva roky som platila vždy načas. Tak snáď si to vedia pozrieť a zaváži to
@petamich ja som v orange od začiatku, ešte keď bol Globtel? 🤔
Tuším prvý telefón som mala tu známu Nokiu? 🤔 este som si vyberala aj číslo 😁 a vždy potom menila telefóny po 2 rokoch automaticky na predajni, ako mi skončila viazanost. Nikdy mi nič neschvalovali. A teraz už vonkoncom nie. Objednám cez net a kuriér donesie...
@kimit aj týždeň...ale ja som prechádzala od iného operátora