Orange - schvaľovanie paušálu

kimit
10. dec 2024

Dobrý deň, ako dlho vám schvaľovali paušál plus zariadenie objednané online?

ajko2011
10. dec 2024

@kimit aj týždeň...ale ja som prechádzala od iného operátora

lienka.7
10. dec 2024

@kimit nikdy mi nič Orange neschvaloval. Objednaka som online, kuriér doručil a bolo. To je nejaká novinka toto?

tairyx
10. dec 2024

Záleží aký paušál.
Napríklad ten študentský ti ani neschvália online. A s mobilom už vôbec nie, treba dokladovať príjem. Vcelku dobrá kravina za mňa, ale tak čo už s nimi.

kimit
autor
10. dec 2024

@tairyx študent nie som, vybrala som si ten základný. Ale je pravda, že si chcem preniesť číslo, tak možno to ozaj bude dlhšie trvať.
Rozmýšľam ale či mi ho vobec schvália, keď som na rodicaku aktuálne alebo mám ísť rovno osobne napríklad do telekomu alebo čo. 🫣

katesocka
10. dec 2024

@kimit podľa mňa to, že si na rodicaku, by nemal byť problém. Síce v Telekom, ale minulý rok som predlžovala/navysovala paušál, brala nový mobil, predtým v lete sme si dávali Magio (tiež na moje meno). To že som na rodicaku nikto neriešil.

petamich
10. dec 2024

@lienka.7 kedysi sa telefony nebrali realne na splatky, dnes je za tym klasicky scoring a ci splnas podmienky na kupu zariadenia na splatky, cize preto sa to schvaluje, nie pausal ale zariadenie (prechadzali na tento system telco operatori v nejakom case). Niekedy to ani nepostrehnes, ak si dlhodoby klient, platis si zavazky a inokedy to schvalenie trva dlhsie.

marsmykkok
10. dec 2024

Tak ja som si brala v Orange ako nový klient mobil začiatkom roka 2020 ako nezamestnaná s nulovým príjmom a dali mi ho na počkanie. Ale s tým, že sú na mňa písané služby v Telekome-internet a tv, ktoré platím. Podľa mňa majú databázy poprepojované a ak vidia, že nikde si klient a platíš si to tak dajú. Ak prídeš ale s nulovou historiou overujú príjem.

kimit
autor
10. dec 2024

@marsmykkok ja som bola do apríla v orange dva roky, potom som zmenila operátora, ale tie dva roky som platila vždy načas. Tak snáď si to vedia pozrieť a zaváži to

ajko2011
10. dec 2024

@kimit tiež som žiadala počas rodičáku a schválili

lienka.7
10. dec 2024

@petamich ja som v orange od začiatku, ešte keď bol Globtel? 🤔
Tuším prvý telefón som mala tu známu Nokiu? 🤔 este som si vyberala aj číslo 😁 a vždy potom menila telefóny po 2 rokoch automaticky na predajni, ako mi skončila viazanost. Nikdy mi nič neschvalovali. A teraz už vonkoncom nie. Objednám cez net a kuriér donesie...

petamich
10. dec 2024

@lienka.7 uz asi vedia, ze si dobry a spolahlivy klient 🙂