Dobrý večer baby,
chcem sa Vás spýtať, máte niekto alebo ste mali problém, že ste si vzali nový paušál s telefónom a na telefón čakáte už mesiac? Písala som aj na ich tu infolinku na fb a stále som dostala tu istú odpoveď, vraj dodávateľ mešká s dodávkami. Na ich stránke na fb som čítala veľa pohoršujúcich komentárov ako majú ľudia objednane telefóny a strašne dlho čakajú... Ma s Tym niekto skúsenosť? Ak áno ako ste to riešili? Alebo ako ste najviac čakali až ste sa dočkali? 🤔
@mari001 ahoj, ja som mala rovnaky problem. S tym, ze ked som telefon objednavala bol dostupny. Potom som 2 tyzdne cakala a telefonu nikde. Tak som tam volala a zrusila objednavku s tym, ze mi vratia peniaze a to som v tom momente ani netusila, co bude nasledovat. XY volani na infolinku, pisani mailov ... Trvalo to takmer mesiac, kym som sa dostala k svojim peniazom, co som platila vopred za mobil ... bolo by to na strasne dlho, keby som to tu mala vsetko rozpisat.
Zavadzaju ludi, lebo produkty maju v case objednania dostupne a potom ti povedia, ze dodavatel meska ... ked som na to poukazala, operatorka mi povedala, ze budu kontaktovat kolegov, ktori maju na starosti eshop, aby s tym nieco urobili. Ale ako vidim, asi sa nic nezmenilo ...
Uz som o tom pocula aj davnejsie, ze taketo nieco sa u nich deje. Ale zase musis to brat, ze to nie je ich chyba, pokial je problem na strane ich dodavatela. A isto maju aj nejaky poradovnik, komu idu najskor tie telefony podla objednavok. Takze ak budes niekde na konci a telefonov pride menej ako je cakatelov, tak sa mozno ani nedockas. Nespoliehaj asi na to a ked potrebujes telefon, tak ho kup niekde inde.
Predpokladám, že ide o Samsung. S tými telefónmi má Orange dlhodobý problém s dodávkou skrz tej "čipovej krízy". Boli sme na to v Orange upozornení ešte v júli, že na Samsungy sa čaká viac ako mesiac, dva.
@riamia91 nie, jedná sa o Iphone.... najprv som chcela 11 alebo 12 a pani mi povedala ,že tie sa mi neoplatia pretože budem na ne čakať vyše 2 -4 mesiacov tak nech si vezmem 13 ktorá vtedy vyšla pred niekoľkými dňami asi 3...tak po uvážení som povedala že OK vezmem tu 13 ktorú budem mať čo najskôr a ako vidím tak ma oklamala...
@riamia91 Dnes som im písala ,že ako to bolo že ich pracovníčka mi tvrdila ,že si mam vziať ten čo vyšiel lebo ho budem mať čo najskôr... a oni mi odpísali že je to globálny výpadok.. kebyže pôjdem do nay lebo datard tak mobil mám hneď... tak potom načo ponúkajú telefóny na ktoré sa čaká niekoľko mesiacov... a ešte zavádzať tak ,že ma oklamu nech si vezmem najnovší, ktorý ma bude stáť o minimálne 300eur viac...
Ja som pred dvomi týždňami brala paušál so zariadením (nie síce telefón ale robotický vysávač) a do dvoch dní od uzavretia zmluvy mi to prišlo ;) možno majú ozaj nejaký výpadok telefónov