Vcera ma zacala pichat posva ako keby. Asi 3hodiny v kuse, kym som nesla spat. Rano ma to ako keby troska pichalo a teraz som si vsimla, ze mam tu posvu, ci genitalie ako keby opuchnute. Je to normalne v tehotenstve? Som 23tt. Dakujem!
@ivakat248 pri prvom tehotenstve som to nepoznala ale pri tomto to mám tiež. Najprv som sa zľakla ale videl ma aj lekar a všetko je ok
Asi to bude normálne ja som v 32tt a odspodu sa nespoznavam 🤪
@ivakat248 mňa tiež boli na dotyk takže myslím že to je ok ale určite keď sa ti niečo nezdá, zájdi k doktorovi a nech je hnusný koľko chce. Na to tam je aby ťa vyšetril.
@gabikaskrabalova ty si s tym sla k dr. ?
Ničoho sa neboj, ja som to mala opuchnuté a z jednej strany dokonca až fialové, pýtala som sa Dr co to môže byť a ona ze aj krcova žila to môže byť, keďže mam hemoroidy od prvého tehu, a teraz mam pocit ze sa mi zväčšili.. Dosť to boli ale tomu pomôže len pôrod si myslím...
Mne detralex vysadila hneď v prvom trimestri že vraj sa nesmie.. Možno i preto mam take boľavé tie hemoroidy.. A povedala ze to nebude vážne ten opuch ani sfarbenie, tiež mi povedala ze sa na to pozrie v najbližšiej poradni..
@nellka21
@jeemima
@eliska13
@pininka
@gabikaskrabalova no bola som dnes rano u dr. Nedalo mi to. Spravila mi vyter. A predpisala magnezium. O tyzden mam prist zas. Takze tak. Dakujem baby za podpiru. P.S.: mala som normalne stresy k nej ust. Ale manzel bol taky skvely, ze isiel so mnou a boli ku mne ako med.....
@ivakat248 to isté mám to ale skoro od začiatku
aj ja to mám a to som na konci 13tt.. podľa mňa je to normálne, aj mňa to bolí pri utieraní, je to tam celé prekrvené, a lekár ma pozeral na poradni a nič nevravel, ak by to bolo neprirodzené určite by to nezanedbal, ale dobre že si išla k doktorovi, aspoň sa zbytočne nestresuješ a máš istotu 🙂
@ivakat248 ano,je...