Pred dvoma týždňami ma zacala bolieť cela práva noha v zadnej časti až po pätu, taká bolesť ako keby vás niekto ťahal za nohu ,obvodna lekárka ma poslala na chirurgiu, chirurgicka zase na,sono aby sa vylúčila trombozu, tromboza to chvála bohu že nebola druhé sono tiež ukázalo všetko čisté tak od coho môže byť opuchnute stehno na pravej strane o 6 cm väčšie ako ľavé?V pondelok ma čaká ďalšie sono a vyšetrenia mal niekto niečo takéto a vedel poradiť o čo ide?
@miiceencoovaa ja si tiež myslím že tam bude niečo od chrbtice nakoľko mám sedave zamestnanie (krajcirka) nejaký nerv alebo niečo ťažko povedať nikdy som toto nemala a to mám 34 rokov
@veonika303 no tak to asi bude tam problém, ale zaujímavé že to dr takto všetko nepozrel, veď musia vedieť, že to môže byt problém aj s chrbticou...nech sa na to určite pozrú...starka mala take bolesti, že len ležala, nemohla chodiť, bolo to strašne
@veonika303 mne sa tak prejavila tromboza... a tiež ju na prvom sone nevideli...
@janulka257 Ja som dnes mala dve sona a nič neukazalo a trombozu vylúčili a tretie sono bude celej nohy hlavne stehna kde to je opuchnute a poprípade pošlú na Ct
@veonika303 určite nech sa to dovysetruje.. ja mám trombozu v panve, preto na 1.sone ju ani nevideli keďže sonovali len nohu... držím palce nech je to ok
@janulka257 ďakujem veľmi pekne...dúfam že zistia od coho je ten opuch
@veonika303 ahoj, moju starku takisto bolela noha a nakoniec jej zistili, že má zle platničky...takze operácia platniciek a teraz je už dobre...ale to nemusí byt tvoj prípad