Ahojte zienky, prosim poradte mi dobru a hlavne lacnu optiku v Trencine a mozno aj nejakeho dobreho ocneho lekara. Potrebujem okuliare, ale aby som za ne nedala cely rodicovsky prispevok... B-) Dakujem ;)
Ahoj, ja som si bola po 2x dať spraviť okuliare v optike Martina a bola som spokojná. Dá sa u nich aj zmerať zrak a podľa toho Ti spravia okuliare . Tu máš link : www.optikamartina.eu Poprípade čo sa týka tiež dobrej a lacnej optiky som počula chválu na optiku Vanda - Zlatovská 9A, tel. 0948 686 687, Čo sa týka očného lekára tak doktorka Darina Hančuláková, Továrenská 32, Trenčín. Kontakt : 032 / 652 17 69 🙂
ja by som okuliare doporučila kúpit v optike za mostami vedla úspechu su tam také obchodíky aj zrak tak meraju a maju tam podla mňa tie najlepšie ceny v Tn ja som si tam kupovala okuliare na tv a to som pobehala celý TN bezkonkurenčné ceny tam majú 🙂
Ani som nevedela, ze Za mostami su nejake optiky. O oboch lekarkach som pocula same chvaly, tak ich skusim obtelefonovat, ci este prijimaju novych pacientov. Dakujem kocky ;)
@shoonya môj muž chodí k mudr, činčalovej za mostami, je dobrá ale neviem či berie ešte nových pacientov a optika tiež za mostami niekde na zlatovskej je vraj najlacnejšia 😉