Opravy v byte

meredith83
29. máj 2018

Ahojte baby. Mam otazku. Potrebujem elektrikara na opravu elektriky. Pravdepodobne vodara na pozretie kuchynskej linky atd.. Mozno malovanie . Je to garzonka takze maly byt...

Kolko si mam prichystat penazi na taketo opravy. na Sk nezijem takze namam pojmu.. Taktiez potrebujem vyhodit stary nabytok. Da sa niekoho zavolat kto to zoberie na skladku?

mondolina
29. máj 2018

Skús si u vás v meste zistiť či máte " hodinového manžela", u nás taký je, a všetko takéto porobí. Za rozumnú cenu.

eru331
29. máj 2018

Práveže v takomto prípade by som volala normálne nejakému elektrikárovi a vodárovi zvlášť, tí si účtujú peniaze za to čo urobia a hodinový manžel máva hodinú sadzbu a nie malú ak na tom majú zarobiť

mondolina
29. máj 2018

@eru331
U nás nemá Hodinový hodinovku, ľudia sú s ním spokojní aj kvôli cenám. Treba pozistovat.

meredith83
autor
29. máj 2018

@eru331 Ja asi budem musiet zavolat profika kedze sa v tom byte nic nerobilo asi 8 rokov.... Takze elektrikara na 100%
A hod manzela uvidim. Nie kazdy je dobry...

sissy27
29. máj 2018

@meredith83 nájdi si profíkov. Určite by som tak dôležité veci ako elektrinu a vodu nedávala robiť niekomu, kto sa bude na tom učiť. Ak teda nechceš o pol roka rozoberať linku a sekať steny nanovo. Vyhliadni si 3-4 firmy a daj si vypracovať cenovú ponuku.
Vymaľovať zvládneš aj sama, ak sa ti nechce alebo nemáš čas, tak opäť cenové ponuky od rôznych majstrov.
Nábytok môžeš darovať za odvoz cez bazos alebo susedské skupiny na fb, či už na ďalšie používanie alebo na kúrenie, je tam dosť ponúk a vždy je záujem.

deti95060810
29. máj 2018

my sme zháňali firmy cez Dopyt123.sk