Ahojte! Prosím, vie mi niekto poradiť, kde by som si mohla dať narýchlo opraviť odsávačku mlieka Medela Mini Electric v okolí TO, PE, BN? Zatiaľ som nikoho nenašla, kto by sa takému niečomu venoval. Odsávačku mám ešte v záruke, ale už som ju raz reklamovala a znovu sa mi tam asi zapchali trysky. Keď ju dám na reklamáciu, tak budem bez odsávačky vyše mesiaca. Kupovala som ju v Bratislave. Teda mám dve, ale už sa mi pokazili obidve. Ďakujem!
pietra: tak to si mi fakt vela nepomohla. nevies aspon tel. cislo?
zial nie, ja ked som ju isla reklamovat, tak nam v predajni dali cislo na servis s adresou, ze to bude rychlejsie. Ale ak si ju v BA kupovala, skus zavolat do tej predajne, kde si ju kupovala a oni by mali mat kontakt na servis 😉
Katinka, skús pozrieť link. Pán Vitalos je veľmi ochotný. Síce netuším či ti to opraví, ale aspoň poradí.
Ahojte, mne sa pokazila odsávačka medela swing....neviete kto by ju vedel opravit? Som za BA
neporadim ti sice ziaden servis v mestach, ktore si pisala, ale v bratislave taketo precistenie robia v ramci zaruky a na pockanie. Len si uz nepamatam, kde ten servis je 😔