Ahojte, vytiahla som zo skrine čižmy,a zistila som ze sa šupe tá umelá useň, semiš neviem ako by som to presne nazvala. Na foto je uz v miestach zhybu uplne preč, išlo to ľahúčko len prstom. Topánky su inak pohodlné, funkčné len ta vizuál des...po novom roku zajdem do opravy,ci sa s tym dá niečo robiť,ale tu by som poprosila o rady, skúsenosti ci sa s tym niekto stretol už.
Ďakujem
@madeincssr jezkove oči,jaky kompliment si mi dal☺️ ďakujem. Ale aj tak...tu je evidentné,ze to nieje "balenciaga"😄 ale olupena umelina😣
@mariejenka robiť sa s tým nedá nič, ak ti vadi takýto dizajn, tak si ich celé olup
@monillia ďalej to nejde tak ľahko.
Keby neboli pohodlné ani ich neriesim a dam preč.
@mariejenka skúsiš nejakou kefkou osuchat(mám takú na semis) alebo sa zmierit s tým ako vyzerajú. V oprave ti s tym nemajú čo spraviť
Skus ich cele prestriekat podobnou farbou ako boli,aj ked to uz nebude semis, ale aby to bolo kpmpaktne,Farbu v spreji neporadim ,taku aby sa ani ona neosupovala,opytaj sa v drogerkach, alebo u šustrov v opravovniach obuvi.aj mam olupane uplne nove, boli v skrini mozno aj 5 rokov a takto po sviatkoch to chcem riesit ,Zafarbit,ale cim ,budem skusat.,s ciernym sprejom na kov,ale henten semis ,farba? neviem
@vorkola dostať aj spreje farba na kozu, ale nesiel by som do toho - urobiť to dobre chce urcite skusenosti s lakovanim. Neviem ci dostať matné a ideálny by bol taký so zrnitou štruktúrou. Možno v nejakých remeselníckych potrebách pohľadať.
@mariejenka vobec by som sa s tym nezatazoval. Dnesne dizajny vsetkeho su casto plne nedokonalosti a nikomu to nevadi. Staci, ze ty si kocka, co tam po cizmach 😉.