Oprava obuvi

mariejenka
30. dec 2023

Ahojte, vytiahla som zo skrine čižmy,a zistila som ze sa šupe tá umelá useň, semiš neviem ako by som to presne nazvala. Na foto je uz v miestach zhybu uplne preč, išlo to ľahúčko len prstom. Topánky su inak pohodlné, funkčné len ta vizuál des...po novom roku zajdem do opravy,ci sa s tym dá niečo robiť,ale tu by som poprosila o rady, skúsenosti ci sa s tym niekto stretol už.
Ďakujem

madeincssr
30. dec 2023

@mariejenka vobec by som sa s tym nezatazoval. Dnesne dizajny vsetkeho su casto plne nedokonalosti a nikomu to nevadi. Staci, ze ty si kocka, co tam po cizmach 😉.

mariejenka
autor
30. dec 2023

@madeincssr jezkove oči,jaky kompliment si mi dal☺️ ďakujem. Ale aj tak...tu je evidentné,ze to nieje "balenciaga"😄 ale olupena umelina😣

monillia
30. dec 2023

@mariejenka robiť sa s tým nedá nič, ak ti vadi takýto dizajn, tak si ich celé olup

mariejenka
autor
30. dec 2023

@monillia ďalej to nejde tak ľahko.
Keby neboli pohodlné ani ich neriesim a dam preč.

monillia
30. dec 2023

@mariejenka skúsiš nejakou kefkou osuchat(mám takú na semis) alebo sa zmierit s tým ako vyzerajú. V oprave ti s tym nemajú čo spraviť

vorkola
30. dec 2023

Skus ich cele prestriekat podobnou farbou ako boli,aj ked to uz nebude semis, ale aby to bolo kpmpaktne,Farbu v spreji neporadim ,taku aby sa ani ona neosupovala,opytaj sa v drogerkach, alebo u šustrov v opravovniach obuvi.aj mam olupane uplne nove, boli v skrini mozno aj 5 rokov a takto po sviatkoch to chcem riesit ,Zafarbit,ale cim ,budem skusat.,s ciernym sprejom na kov,ale henten semis ,farba? neviem

madeincssr
30. dec 2023

@vorkola dostať aj spreje farba na kozu, ale nesiel by som do toho - urobiť to dobre chce urcite skusenosti s lakovanim. Neviem ci dostať matné a ideálny by bol taký so zrnitou štruktúrou. Možno v nejakých remeselníckych potrebách pohľadať.