Jedno kolecko na cestovnom kufri mi odislo....Je moznost ze mi to jedno kolecko vedia nahradit niekde?Nechcem vyhadzovat kufor ked je uplne ok az na kolecko kt.odislo...Ostatne 3 funguju....
Ako je to koliesko poskodene? Co znamena, ze odislo? Uchytka na to koliesko je ok? Ci aj ta je poskodena?
v akom meste?
moji rodicia opravuju kufre aj veci uz 20 rokov.. kufor je dobry ale kolieska sa rychlo pokazia 🤔
@sweet20 Bratislava a dam foto neskorsie.Len teraz nie som pritom...
@zuzanka.zuzu No neviem ci toto zrovna pojde tak ako spominas....
no a čo si myslíš že v opravách čaruju? veď tam ti to koliesko tiež nejako musia vymeniť a urobia to tak ako ty
@zuzanka.zuzu Boze ty si "Jednoducho Maria"...Kolecka by mali vsetky sediet...Aby sa dalo s kufrom hybat do stran...Logicky ak zamenim kolecko co nebude sediet tak mi to skor kufor zaparkuje ako pojde...A ano caruju ne ako ty a tvoja jednoduchost...
prajem ti aby si našla taký servis, síce som ti poradila ako to ide lacno a jednoducho, ale zaslúžiš si drahú starostlivosť 😉
aha, tak oni to maju v Presove, ale uz im poslali kufre aj baliky z ciech.. a ako tu niektore hovoria, tiez si ich zakaznici myslia, ze caruju lebo daju dokopy aj nemozne.. preto maju prevadzku 20 rokov aj ked uz su na dochodku.. 😅😅
pozri Hornbach alebo podobné hobby markety, kúp si 1 koliesko (alebo 2 aby to aspoň nejako vyzeralo), jeden šrobovák a opravené 😉