Oprava displeja na telefóne

28. mar 2023

Ahojte,syn mi svihol o dlazku telefon(ma diagnozu).popraskal displej.Je to telefon za 400e.Co teraz?Je nejaka nadej?Som z Ba.Je to samsung

salamistka
28. mar 2023

môže sa kúpiť nový displej a existuje špeciálne lepidlo k tomu

gejb
28. mar 2023

Pogugli servis mobilov v okoli, nájdeš aj také stánky v obchodných centrách kde ti to chalanko opraví aj na počkanie...

danyelia
28. mar 2023

Ahoj, mne sa rozbil displej na Samsungu tiež, nešťastne sa mi vyšmykol z ruky na stôl...Originál nový displej sa dal kúpiť za 130 € (150 € do týždňa sa mi zdá) aj s výmenou v KE, no našla som taký malý servis, kde mi to vymenil za 80 € sa mi marí, bolo to pár mesiacov dozadu...Skús sa opýtať v tých menších ,,opravovniach,, mobilov, možno bude mať displej k dispozícii a nemusí objednávať drahý originál...

rhodesian
28. mar 2023

Originál diely na samsung sú dosť drahé.
Mne osobne rozbil pes (stiahol zo stola) Note 20 ultra. Oprava 400€ 🤦‍♀️ Radšej som si kúpila nový.

autor
28. mar 2023

@rhodesian ved to..neviem posudit,ci je to len displej..presvita svetlo,kedho zapnem na niektorych miestach,to je vsetko

autor
28. mar 2023

@salamistka kupitnovy displej,to potom lepia v servise?

autor
28. mar 2023

@danyelia to bol len prasknuty,ze si videla cez to?Lebo ja nwm,ci to je len displej🙄

autor
28. mar 2023

@rhodesian toto bol tiez drahy mobil,dostala som ho,ale nechcela som ho prave preto,ze potrebujem byt dostupna a nie vzdy sa da polozit tak,aby bol stopro v bezpeci.Obvinovat mozem len seba,ze som nepozorna.Milionkrat som ho chcela vymenit za nejaky lacnejsi,kupit este lacnejsi,no nestihla som.

majka99999
28. mar 2023

Rataj 100+ eur, napr. ja chodim v Petrzalke do Danubie, tam urobia na pockanie, ak maju na sklade displej.

hiro
28. mar 2023

Kupis si na AliExpress a prelepis. Pre Samsung obycajne maju 3 druhy displayov. Su odstupnovane podla kvality displaya: cca 25-30€ za LCD (ten nemava podporovane odomykanie prstom na nom), cca 45-55€ za OLED (skoro ako original, nerozoznas, len zospodu sa da zistit ze su tam trosku ine plosne spoje), cca 60-75€ AMOLED original.

danyelia
28. mar 2023

Môj bol prasknutý a zničený aj zvnútra, zapnúť sa dal, no displej bol čierny a v pravom rohu svietil do zelena 😁 V oprave mi to presvietil s takým strojom a popísal presnú chybu - diagnóza: potreba ho vymeniť celý 🙄

hiro
28. mar 2023

Takze opravovne na 90% pouziju ten OLED za 50€ (rataju s tym ze si to rozoberat na kontrolu ci to je original Samsung AMOLED nebudes 🙂 ) a prirataju 50-80€ za prelepenie.

autor
28. mar 2023

dakujem Vam.

hiro
28. mar 2023

Na prelepenie staci mat fen na vlasy. Ostatne - srobovaciky, prisavky atd vratane ochranneho sklicka pride v baleni s displayom. Navody su na youtube.

autor
28. mar 2023

@hiro vdaka.Snad je to len displej

janetinka27
28. mar 2023

muz ma tiez samsung, vypadol mu z ruky a popraskal. najprv sa to dalo pouzivat dalej, ale neskor zacali vypadavat malinke criepky a tak musel aj tak displej vymenit. 150e

autor
28. mar 2023

@janetinka27 to mal v lepsom stave.Tento len mauprostreddva tenke fialove pasiky.Momentalne uz ani to

autor
28. mar 2023

@majka99999 si spokojna s displejom a nezmenila sa nejako kvalita medii,ci tak?

simca06022011
28. mar 2023

displeje sa menia cele.. najdi si servis a pozri si ceny podla mobilu. to nie je len popraskane sklo. ktore sa prelepi, ked je cierny... Dcere som zistovala na xiaomi, ja som si rozbila huawei, a proste cena/vek/oprava mobilu, isla som do noveho mt.
A pekne krasne ochranna folia, vpredu, vzadu, obal :DD vsetko musi byt lebo ma skoro slak trafil

autor
28. mar 2023

@simca06022011 no uvidím,čo to bude s tým mobilom.

autor
28. mar 2023

Prosim,vedel by mi niekto poradit nejaku autorizovanu opravovnu

autor
28. mar 2023

v Ba

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz