Oplatia sa nákupy v Poľsku?

angie267
20. okt 2013

Oplatia sa este nakupy v Polsku? Konkretne si chcem ist kupit vianocny stromcek. 😝

cerez
20. okt 2013

@angie267 Nepoviem ti cenu, lebo si ju už nepamätám. Kupovali sme ho v Targu pred 4 rokmi a viem len toľko, že sa mi to oplatilo, dokonca som si hneď kúpila aj žiarovky-reťaz a ťuk-ťuk-ťuk zatiaľ je všetko ok. Snáď som to neuriekla a žiarovky nám nevypovedajú službu. 😀

eruuuska
20. okt 2013

@angie267 no ci vianocny stromcek, to ti neviem povedat, ale boli sme tam zaciatkom tohto mesiaca a oplatilo sa nabytok (svagor si kupil detsku postielku), oblecenie, detske veci atd, ale ikebany a kahance boli nehorazne drahe, to som lacnejsie kupila u nas......

weronika171717
20. okt 2013

jasné, že sa oplatí 🙂 my sme kupovali minulý rok krásnu borovicu 2,20 m za 30 eur....a včera sme boli tiež v Nowom Targu a už tam mali na parkovisku stromčeky....aj smreky.....krásne stromčeky....ceny so pohybujú okolo tých 30 eur, ale záleží aký vysoký chceš 🙂

angie267
autor
20. okt 2013

@cerez
@eruuuska
@weronika171717 dakujem vam baby za rady 🙂 tiez som tam este davnejsie ked sme zariadovali dom chodila vsetko nakupovat a oplatilo sa to velmi, aj stromcek mam odtial tiez borovicu, ale uz je skaredy a tuzim po novom modernejsom takom ihlanovom tvare, tie u nas stoja od 100 eur vyssie a to nehodlam zaplatit 😠 aj ked to mame daleko ale zlozime sa na naftu a pojdeme aspon si spravime vylet. Chcem si tam este kupit nejake pekne zaclony to viem tiez ze sa tam oplati lebo tie ceny u nas su nehorazne 😠 a tiez koberce sa oplaatia.
@weronika171717 a co sa tam prosim ta este take oplaati? nech viem kolko euracov si mam zobrat 😝 to si dobre kupila 🙂

weronika171717
20. okt 2013

@angie267 nemáš začo 🙂 a tie stromčeky sú fakt nádherné 🙂 tak v strede novembra tam ideme zasa a tiež kupovať vianočný stromček rodičom, lebo sa nám teraz nezmestil keďže sme boli plné auto 🙂 oblečenie a topánky tam stoja tak isto ako u nás takže to sa veľmi neoplatí..... ale ako píšeš koberce sú tam za dobrú cenu, potom napríklad veci ako káva,nutella, syry, mak, orechy, obleky....hm neviem čo by som ti ešte poradila...ak ma napadne napíšem ti 🙂 ale kabelky majú krásne tiež som si jednu kúpila 🙂 a ešte ak ti môžem poradiť (samozrejme aj ostatným dievčatám) ak budeš kupovať stromček pýtaj si zabaliť pred očami ten čo majú vystavený, pretože zvyknú klamať tak, že dajú napríklad zabalený z auta a potom zistíš doma, že je menší alebo chýba stojan.....my sme tiež brali ten čo mal vystavený a aj ho pred nami balil 🙂 takže sme sa tomu vyhli 🙂 a ak ti napríklad povedia cenu 33 eur, tak skús zjednať na 30 eur oni znížia cenu 🙂 dá sa celkom vyjednávať 🙂

ajka322
20. okt 2013

Baby ked budete kupovat stromcek davajte pozor..segra minuly rok kupovala stromcek,vonku si vybrala krasny stromcek z vystavenych,a poliak jej priniesol ze zabaleny v krabici,no a koho by to napadlo pozerat co je v krabici...prisla domov dala do pivnice a 23.12 rozbalila stromcek a vaaaazna metla 🙂

angie267
autor
20. okt 2013

@ajka322 veru si dam na to teda pozor a dakujem za upozornenie 😉
@weronika171717 veru kabeliek tam mali fakt teda na vyber velmi vela 🙂 juj ano treba vyjednavat a to ja velmi rada 😝 😀 ja som tam kupovala aj lustre do celeho domu maju velmi krasne a za fakt dobre ceny len uz je to davno tak snad sa nepohorsilo to 😝 ked ta nieco napadne tak teda napis 😉 dakujem ti 🙂

jankagun
20. okt 2013

@eruuuska ahoj prosim ta a kde ste presne boli kupovat ten nabytok?my tiez zhaname nejaku detsku postel ale 240eur u nas sa mi zda dost na postel pre 2rocne dieta

ingmiriama
20. okt 2013

ja si myslím že sa oplatí my máme celý nábytok v dome od Poliakov a zatiaľ super ale myslím si tak na 10 rokov to vydrží 🙂

drobcek26l
20. okt 2013

Oplatí sa tam ísť, na všetko do domácnosti, lebo u nás sú tieto veci nehorázne drahé. A ja chodím rada aj na oblečenie. To je síce už za tie ceny čo kúpim aj u nás, ale tam mám väčší výber a majú aj čísla L, a XL a nie iba S a XS ako u nás v obchodoch. A stromček sme kúpili krásny minulý rok výška 180cm a cena po zjednaní 20 eur. Čo viac dodať. 🙂

eruuuska
21. okt 2013

@jankagun ahoj boli sme v novom targu a svagor kupil nadhernu masivnu bukovu postielku este s takym vyrezavanym macikom za 49 eur a to bola ta najdrahsia, mali tam potom aj lacnejsie okolo 20-30 eur ale to boli take tie klasicke jak z ikei len tycky ale tato mala krasne celo zo sirokych latiek.....ale to bolo pre babetka nie pre 2rocne deticky....ale nabytok tam tiez bol, tusim aj detske izby ale o tom ti neviem az tolko povedat, my sme to moc nepozerali, kedze to nebol nas okruh zaujmu.....

jankagun
21. okt 2013

@eruuuska Super, Dakujem za info 🙂

beruska2311
23. okt 2013

do kolkej hodiny byvaju trhy?

eruuuska
23. okt 2013

@beruska2311 ahoj niektori balia uz o 12 ale niektori su tam do 14....ale dlhsie nic

beruska2311
23. okt 2013

Ďakujem

ludovita
7. nov 2014

ahoj baby chcem sa spitat jak uz niekto bol teras na trhu v novom Targu?Chceme ist tam na vianocky stromcek vo vyske 220cm neviete kolko vide?A oplati sa ist tam aj na vianocne ozdoby aj darceky

bebebrumik
8. máj 2019

Prosim vas,kupoval niekto, v Polsku sedenie z umeleho ratanu,?