Oplatia sa ešte stále nákupy v Poľsku?

janulienka1103
1. mar 2020

Peknú nedeľu želám. Boli ste niekedy teraz v poslednej dobe na nákupoch v Poľsku? Chcela by som vedieť, či sa to cenovo oplatí ešte. Ak áno, tak ktoré mesto/á odporúčate? Dá sa ísť aj bez auta? Alebo lepšie s autom? Ďakujem za všetky názory a rady.

natalindaaaaa
1. mar 2020

Ahoj, my sme boli na jesen a teda mne sa zdá že Polsko sa už v niektorých veciach vyrovná cenovo nám. Určite su veci ktoré sa tam oplatia, ale my už asi prestaneme chodiť. Ked si priratame cestu, tak za tie ceny nakupime aj u nas

janulienka1103
autor
1. mar 2020

@natalindaaaaa ďakujem. Tak to teda ešte zvážime či sa oplatí

lenocka12345
1. mar 2020

@janulienka1103 záleží čo chceš , ja som šla cielene za kožuchom , tu by ma stál dvojnásobok ,
Prútené veci sú fakt lacné

janulienka1103
autor
1. mar 2020

@lenocka12345 ja som skôr chcela oblečenie pre deti

lenocka12345
1. mar 2020

@janulienka1103 tak s tým neporadím 🙂

gabika0825
1. mar 2020

@janulienka1103 Podľa toho čo chceš nakupovať... potraviny vždy boli v Poľsku cenovo lepšie ako u nás ale aj ich kvalita je iná 😃 bola som tam asi pred rokom cca a oblečenie sa tam dosť oplatilo, celkovo tam majú inak nastavené tie ceny... ja som si tam za tolko čo by som na Sk nehala za 3 veci kúpila 2 plné tašky oblečenia 😃 takže záleží čo podľa mna

gabika0825
1. mar 2020

Aha teraz čítam že oblečenie pre deti... áno to sa isto oplatí viac ako u nás a určite choďte autom, nakúpite dosť to som si istá 😃

zupka33
1. mar 2020

My chodime, ci sa to oplati cenovo tak to som si nie moc ista, ale jednoznacne sa daju zohnat ine veci ako u nas, to sa mne paci 🙂