Ahojky otázočka oplatí sa tetovať prsty ? vybledne to alebo povypadavá farba ??
@nadaa1 no zvláštna otázka, či sa to oplatí... ktoré tetovanie sa "oplatí" ? veď buď to chceš a vieš prečo to chceš, alebo kašli na to...
Logicky ruky sú najviac namáhaná časť tela, nonstop vystavené slnečnému žiareniu, väčšinou bez ochranného faktora, plus stále s nimi niečo robíme, takže pokožka sa najviac namáha. Všetky tetovania na prstoch alebo chrbta ruky čo som videla, sa časom rozpili, roztiahli. Plus je to časť tela, ktorú nemáš šancu zakryť, čo v niekorých zamestnaniach alebo situáciach môže byť problém, takže toto by som si fakt 100x rozmyslela.
@nadaa1 zo zdravotneho hladiska sa neoplati tetovat nic-vsetky tie jedy z farby prechadzaju do lymfatickeho systemu, a zalezi len od imunitnej sily jedinca, kolko toho vydrzi. Medzi tetovanymi ludmi byva najviac pripadov lymfomu. A este horsie je odstranenie tetovania, kto chce, najde si informacie. Ale to len na okraj, mozno to niekomu neznalemu zachrani zivot
@nadaa1 ja som bola pred šiestimi rokmi a stále je take iste. Záleží od kvality farby.
Tiez som chcela plus ucho moja teterka mi hned povedala ze ona mi to nespravi(aj zato ju mam rada🤣) vraj to „rychlejsie“ vybledne a rozpije sa to ci co…
@veronikajancokova rozpite to mas veru
@nadaa1 ja mám kamarátku čo má presne takéto tetovanie má ho už asi 15 rokov a stále jej to drží, ako keby bolo nove
@nadaa1 zbledne to časom umývaním... Ale čo mám známu tak to ma dlho a síce to zbledlo ale nevyzerá to nejak zle