Oplatí sa predávať cez bazárik?

roselka
30. nov 2014

Ahoj žienky 🙂
Chcem sa opýtať Vás, ktoré predávate vecičky. 🙂
Oplatí sa Vám to predávať na tomto bazáriku? 😉 Pretože, mne to príde, že každý tu predáva a kupovať nemá kto 😀
Ďakujem. 🙂

dada1212
30. nov 2014

asi tak že 99,5 inzerátov neoplatí, bud znosené veci zľavnené o euro-dve oproti tomu koľko stáli nové a tých euro-dve dáš rovno za poštovné. ale nenosené veci za pôvodnú cenu ako kúpili prípadne s eurovou zľavou, pričom za poštovné dáš 1,50 eur. to že tie veci sú ešte j nemoderné a stáli roky v skrini nespomínam.
ale tak 0,5 percent inzerátov je normálnych. ja som napríklad kúpila pre seba jesennú vestu puma za 16 eur, nová s visačkami, pani objednala zo zahraničia a nesadla jej veľkosť, takže sa jej chcela zbaviť a ako jedna z mála si uvedomila že ak ju dá za cenu akú ju kúpila plus poštovné, bude tu inzerát niekoľko rokov.
píšem z pohľadu kupujúceho.
ak zohľadníš že vec nie je už z úplne novej kolekcie, je možno nosená, že v obchodoch hocikedy kúpiš takú vec s 30-50 percentnou zľavou, takže cena bude pomerne nízka, je šanca predať.

zutera
30. nov 2014

Proč ne?Já tady nakupuju pro svoje holky běžně. Třeba minulý měsíc jsem tady koupila starší dcerce zimne korčule-nové je podle mě zbytečnost nakolik máme zimní stadion daleko a korculovani u nás na dědině je podle počasí🙂 .Nové by mě vyšli o 50€ dráž a tady jsem koupila krásné, kvalitni po holčině co je měla 3krat na noze🙂 .Vypadají jako úplně nové, takže je dávám dcerce pod stromeček 😉

pocetnerodiny
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bibistec
30. nov 2014

no pre dospelych neviem, ale pre deti sa urcite oplati, samozrejme su tu aj predrazene inzeraty ale aj za super ceny, podla toho co hladas. A hracky urcite ak si nepotrpis na vsetko nove tak ano.

nicolle21
30. nov 2014

nakupovat sa neoplati, predavat - zalezi na tebe.. ja mam doma strasne vela veci, myslim si, ze ceny fajn, viem sa na vela veciach aj dohodnut..
najradsej vsak pre maleho nakupujem zo zahranicia cez net, ked vymaknes cisto nove bodyna po eure kus (napr FaF) a o par mesiacov ich vidis tu, ako "nenosene" predavat po 2e za kus, tak sa zamyslis 😀

zdena12345
1. dec 2014

ja som kupovala a oplati sa ked sa toho kupuje viac od jednej predavajucej koly poste...
da sa vybrat aj za dobru cenu- hlavne ked su slovensky vyrobcovia, lebo take sa nedaju kupit vo velkych zlavach ako v tesku. kupila som napr na krstinky uplne ako nove a lacnejsie cca o 10e nez nove.... ale na druhej strane som aj tak kupila ze bola pisana znacka antony na bodyckach a neskor som prisla na to ze take je len jedno a tri su polske...a hlavne treba sa tam dlho prehrabovat nez clovek nieco najde
styl v tesku a podobne sa da kupit pri akciach ozaj lacno, len sa musi utrafit a mne sa tak moc nedarilo...
k predavaniu som sa este nedostala

janadominika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pietra
31. jan 2015

@janadominika ak si kupujuca nevypyta inak, posielam vsetko do 1kg ako doporuceny list 2. triedy, ak ma balik viac ako kilo, posielam ako balik

janadominika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajja1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz