Oplatí sa podľa vás robiť kaderníčku popri robote?

annlia
13. sep 2019

Ahojte, potrebujem vediet nazor aj inych🙂
.
Som vyucena kadernicka. Tato praca ma celkom bavi, rozmyslala som ze zacnej popri hlavnej praci ponukat aj moje kadernicke sluzby aby som si prilepsila k vyplate🙂myslite ze je to dobry napad?

rainbow82
13. sep 2019

@annlia jasné ze je to dobrý nápad len aby si mala klientelu.Vela šťastia prajem

erickatt
13. sep 2019

@annlia No začať na živnosť chce na začiatku peknu kôpku peňazí.. a teraz tie nové pokladnice, všetky odvody... Hrôza...je to krásne povolenie, ale na začiatku vela trpezlivosti

limetka69
13. sep 2019

ahoj, myslím, že nejaká podomová kaderníčka by sa určite uživila, taká čo by chodila strihať mamky na materskej k nim domov 🙂

ydnew
13. sep 2019

@annlia Za mna keď tak tiež ,,podomova,, kadernicka najmä starý ľudia chcú nejako vyzerať a nohy ich neposlúchajú .
Ak k tomu dáš nejaký bonus napr víkendové objednávky nemala by si mat núdzu o zákazky
A hlavne nemusíš platiť prenájom a energie 😉

zuzanka.zuzu
13. sep 2019

len to nesmú byť tie mamky na materskej, ktoré sa v diskusiách pýtajú, kedy už konečne nabehne rodičák a hádajú sa o pár centov v bazároch... a starí ľudia detto, tí tiež nemajú peniaze.

limetka69
13. sep 2019

@zuzanka.zuzu kolko optimizmu :D ja na materskej by som dala vsetko za nejaku ochotnu co by prisla ku mne domov a dala ma do laty, aj nechtarku taku by som uvitala :D a neviwm akych ludi mas na mysli na dochodku, ale tak jasne, ze chcu aj oni vyzerat a samozrejme, ze nejaky dedko ti neda 20 eur za 3 minuty so strojčekom, normalne 3,5 ako za holica, ale zakaznikov by teda bolo doat podla mna, samozrejme podla okresu, bydliska....