Ahojte, potrebujem vediet nazor aj inych🙂
.
Som vyucena kadernicka. Tato praca ma celkom bavi, rozmyslala som ze zacnej popri hlavnej praci ponukat aj moje kadernicke sluzby aby som si prilepsila k vyplate🙂myslite ze je to dobry napad?
ahoj, myslím, že nejaká podomová kaderníčka by sa určite uživila, taká čo by chodila strihať mamky na materskej k nim domov 🙂
len to nesmú byť tie mamky na materskej, ktoré sa v diskusiách pýtajú, kedy už konečne nabehne rodičák a hádajú sa o pár centov v bazároch... a starí ľudia detto, tí tiež nemajú peniaze.
@zuzanka.zuzu kolko optimizmu :D ja na materskej by som dala vsetko za nejaku ochotnu co by prisla ku mne domov a dala ma do laty, aj nechtarku taku by som uvitala :D a neviwm akych ludi mas na mysli na dochodku, ale tak jasne, ze chcu aj oni vyzerat a samozrejme, ze nejaky dedko ti neda 20 eur za 3 minuty so strojčekom, normalne 3,5 ako za holica, ale zakaznikov by teda bolo doat podla mna, samozrejme podla okresu, bydliska....
@annlia jasné ze je to dobrý nápad len aby si mala klientelu.Vela šťastia prajem