Oplatí sa kúpiť parný mop?

gabriela93
8. apr 2016

Ahojte,,,mate niekto doma parny mop?Oplati sa to kupit?Ake mate skusenosti?

jancazvalova
8. apr 2016

je to dobra vec.. sice ja ju doma este nemam ale sestra si ho len vychvaluje

amairim
8. apr 2016

@gabriela93 Ahoj, podla toho , co s nim chces robit. Ked s nim prejdem podlahu tak akoby "prekukla"....ale ja s tym drhnem snad vsetko. Podlahy, spary v kupelke, vanu, umyvadlo, koberec, potahy v aute. Je to fajn na skvrny. Moj ma 3 nadstavce, tak ma siroke vyuzitie....

gabriela93
autor
8. apr 2016

@amairim ahoj,no ja to tiez chcem na podlahy,spary a tak.a aky mas a kolko ta stal.vobec neviem aky kupit,nikto v okoli to nema 😀

amairim
8. apr 2016

@gabriela93 tento http://parne-cistice.heureka.sk/karcher-sc-1020/
Som ho velmi chcela, kvoli tomu, ze som mala paranoje zo spinavej zemi, kedze sa nam maly narodil a dcerka mala len 18 mesiacov, tak nerespektovala moje zelanie, aby si vyzuvala topanky. A nechcela som, aby sa nas drobec valal po spinavej zemi.
Inak sestra ma z lidla - parkside a chvali si ho......ale ten uz som tam dlho nevidela

gabriela93
autor
8. apr 2016

@amairim presne na tento som pozerala.nam tiez maly ochvilku zacne lozit,tak aj kvoli tomu to chcem.tak dakujem za tip 🙂

edn
11. apr 2016

hlavne nekupuj lacny.. my mame z kauflandu nejaky a je po nom straaasne mokra podlaha a vsetko a vobec to spary nevycisti.. ked s nim umyvam kupelnu, tak mi vsade steka voda

klaudusik7
11. apr 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

@edn to sa ti ani necudujem, z kauflandu urcite kvalipny mop nebude

edn
11. apr 2016

@klaudusik7 no ved to.. preto upozornujem, ze nie je mop ako mop 🙂 treba vyberat rozumne 🙂