Ahojte,,,mate niekto doma parny mop?Oplati sa to kupit?Ake mate skusenosti?
@gabriela93 Ahoj, podla toho , co s nim chces robit. Ked s nim prejdem podlahu tak akoby "prekukla"....ale ja s tym drhnem snad vsetko. Podlahy, spary v kupelke, vanu, umyvadlo, koberec, potahy v aute. Je to fajn na skvrny. Moj ma 3 nadstavce, tak ma siroke vyuzitie....
@amairim ahoj,no ja to tiez chcem na podlahy,spary a tak.a aky mas a kolko ta stal.vobec neviem aky kupit,nikto v okoli to nema 😀
@gabriela93 tento http://parne-cistice.heureka.sk/karcher-sc-1020/
Som ho velmi chcela, kvoli tomu, ze som mala paranoje zo spinavej zemi, kedze sa nam maly narodil a dcerka mala len 18 mesiacov, tak nerespektovala moje zelanie, aby si vyzuvala topanky. A nechcela som, aby sa nas drobec valal po spinavej zemi.
Inak sestra ma z lidla - parkside a chvali si ho......ale ten uz som tam dlho nevidela
@amairim presne na tento som pozerala.nam tiez maly ochvilku zacne lozit,tak aj kvoli tomu to chcem.tak dakujem za tip 🙂
hlavne nekupuj lacny.. my mame z kauflandu nejaky a je po nom straaasne mokra podlaha a vsetko a vobec to spary nevycisti.. ked s nim umyvam kupelnu, tak mi vsade steka voda
@edn to sa ti ani necudujem, z kauflandu urcite kvalipny mop nebude
@klaudusik7 no ved to.. preto upozornujem, ze nie je mop ako mop 🙂 treba vyberat rozumne 🙂
je to dobra vec.. sice ja ju doma este nemam ale sestra si ho len vychvaluje