Ahojte prosím o radu. Doteraz som bola zástanca Androidu, ale nejak už na to nemám nervy. Sestra mi odporučila iPhone XR je podľa vás dobrý? Alebo sa oplatí radšej zainvestovať a kúpiť novší model? Hlavne potrebujem dobrý fotoaparát a ostatné len bežné využívanie internetu v mobile. Ďakujem
Ja osobne by som isla aspon do 12 ak chces telefon plne vyuzivat aj niekolko rokov... Mam teraz 13. Fotky super, hlavne kvoli tomu, ze velky skok zo 7 na 13... ale jasne, ze zrkadlovkam sa to nevyrovna 🙂 Iphone 7 som mala necelych 6 rokov 🙂
@374andy skôr by som šla do vyššieho modelu, nech ho nemusíte po pár rokoch meniť, pripadne ešte nové se by šlo, ak by to malo byt lacnejšie. Ovládať sa ho naučí každý, keďže ne to primitívne. Pokial ho nebudete hádzať o zem, tak vám dlho vydrží a nie sú s ním problémy ako s androidom.
@miankass ktore appky nema iphone, ktore ma andriod???
iPhone je určite dobrý telefón. Iný ako andorid. Ale XR je fakt taká z núdze cnosť. Hlavne na fotaku tam veľa ušetrili.
@mistymay33 Skus si pohladat, ak ta to zaujima uz ti to tak z hlavy povedat neviem.
Ja mám XR na Vianoce to bude druhý rok už a za mna super, ako isto novšie majú lepší fotak (manžel má 13. Tie nočné foto to je mega ako to dokáže nafotiť) ale napr u XR je super vydrž batérie 2-3 dni na jedno nabitie, treba pozerat tie s dvojclankovou batériou tie majú fajn vydrž (čiže nie tie modely mini) 🙂 ak máš na to financie v klude chod už do novšieho ako XR
@374andy kup si fotak ak chces dobry fotoaparat, iphony niesu dobre telefony,mala som kopec iphonov hociake znacky,a servisovanie je strasne drahe,a dokonca nema niektore aplikacie pretoze ma svoj vlastny "obchod" a niektore appky co su na androide niesu na iphone..a zas opacne. Po dalsie je ovladanie,lebo ma uplne ine ako androidi cize mozno ti to bude trvat dlhsie to ovladat, a co sa tyka ceny podla mna brutalne predrazene. Uz len preto lebo je to apple.