Ahojte oplati sa kupiť?jedna sa o menšiu garzonku 20 metrov štvorcovych.su tam akurat vymenene plastove okna a nova kuchynska linka.takže bude tam treba niečo aj investovať,alebo kupiť a dať do prenajmu?no zas keď ju prerobim tak mi to zničia
Vzdy je dolezita lokalita.
kde je ta garzonka?
v tn urcite ano myslim ze je to dobra cena
ano oplati...to mas super dobru cenu..prerabka ta moc nebude stat a je to dobra investicia do buducna...ked das do prenajmu,tak si len urob dobru zmluvu a nemusis sa bat ,ze to znicia...
daj mi link...ja si ju kupim 🙂
Jasne že sa oplatí.
teraz som v BA za 20 kúpila parkovacie miesto, normálne vonku 12m2 dlažby a 2 biele čiary, žiadna krytá garáž 😀
normalne som sa musela kuknut z akeho roku je tento prispevok, ked si napisala ze Trencin, to vazne taka cena? 😲😲😲
Určite. My sme kúpili v malom meste v Bratislavskom kraji garsónku (a to bez kuchynskej linky a spol.) za 32 000 eur. Pred 17 rokmi 🙈 Ale odporúčam si to pred kúpou poriadne preveriť (napr. či nie sú problémoví susedia a pod.), lebo na Trenčín je tá cena príliš nízka, čo som našla tak garsónka 62 tisíc a o pár metrov väčšie jednoizbáky 70 a viac.
ano
@akinomel nie nepomylila som sa to ju predava pan ktory byva pod nami on ju jeden čas prenajimal ale teraz ju chce predať peniaze na ňu mam prednedavnom mi bolo vyplatene stavebne sporenie včera som sa bola na ňu pozrieť povedal mi aby som si to premyslela že mi ju zatial podrži
40000 idú v LV
Určite, ved investícia do garsónky.. podlaha, maľovanie? Možno jednoduchšia kúpeľňa a sup prenajať.
@elizabet173 ten inzerát je z roku 2013 🙂
neváhaj a kupuj, to je skvelá cena a malý bytík sa dobre prenajíma.
Chod do toho, potom ked to budes prenajimat kratkodobo, hned ti poslem zoznam terminov, o ktore mam zaujem 😃😃
@zuzanka.zuzu môj šéf chcel kupovať garáž ako sklad od KAMOŠA a že 43000🙈🙈
@aylinn ak je dobrá lokalita, tak 43 za garáž je super. my sme kúpili parkovacie kryté miesto v sky parku za 45 000 😀 tiež len betón s dvomi čiarami ale pozor, tentokrát aspoň kryté 😀 a aj to sme boli šťastní lebo v sky parku sa bežne nepredávajú
@sasa1310 takéto kutice sa najlepšie prenajmú 😉 ale ja viem, ty len novostavby v centre BA 😀
V BA áno. V hornej dolnej pravdepodobne nie