Oplatí sa kúpiť flašu na pitie z nerezovej ocele?

28. sep 2024

Ahojte 🙂 chcem sa spýtať, či máte/používate na pitie flaše z nerezovej ocele… Chcela by som si takú kúpiť, ale zaujímajú ma aj skúsenosti, či ste spokojné, či vám vydržia… lebo predsa, dať 40€ za flašku, ktorá bude o ničom, by mi bolo ľúto.

viestta
28. sep 2024

Nerez je vecny, neznici ho takmer nic, je netoxicky, dobre sa cisti, znesie aj umyvacku, nezadrziava pachy... Ci flasa stoji za 40€ zavisi od toho aky ma system uzatvarania.

euka210
28. sep 2024

Ano

3petka
28. sep 2024

Nerez je super ale ja som zatiaľ nenašla takú čo by netiekla po pár použitiach.

autor
28. sep 2024

@viestta systém uzatvárania viem z obrázku, ktoré sú na nete, jedine takto znázorniť.. To by malo byť ok, či?

autor
28. sep 2024

@3petka A aké značky si vyskúšala doteraz, prosím?

hradnapani
28. sep 2024

nerezovu mam uz par rokov, som s nou spokojna. Kupila som v ikey aj v tigrovi. Maju uplne obycajne zatvaranie, ziadne slamky a pod. ,

viestta
28. sep 2024

Je to zatka na zavit s tesnenim, ta by nemala tiect

sisaka
28. sep 2024

Nepoužívam, cítila som pachuť, keď som mala vo flaške len čistú vodu. Najradšej mám sklené fľaše.

autor
28. sep 2024

@sisaka Tej pachute sa trocha obávam aj ja, ale zasa sklenená by sa mi isto rozbila… Ja ju chcem do školy nosiť, takže tam by som sa bála, že pri tých presunoch a mojich gramblavých rukách by to nezvládla😅.

autor
28. sep 2024

@viestta ďakujem.🙂

anesim
28. sep 2024

Ja kupujem nerezove flase/ termosky v lidli. Uz ich kupujeme x rokov, pouzivame v lete/ v zime. Dnes som tam dala horuci caj o 9 rano a este teraz bol vlazny. V lete zase drzi chlad aj v tych najvacsich horkach, ked ju necham v aute.

olimuc
28. sep 2024

Mame nerezove od Sigg … ani jedna netecie a ked sa stratilo tesnenie, tak sa daju kupit nahradne bez problemov . Mame od nich aj termosky hot cold, tie udrzia fantasticky teplo … po 4 hodinach som si spalila jazyk kavou 🙈

hara_vara
29. sep 2024

oplatí sa je ok

hradnapani
29. sep 2024

ta pachut je individualna - ja necitim vobec, moj muz ano a ide o tu istu flasu. On si nosi tazku sklenenu a ja nerezovu.

falbala132
29. sep 2024

Si si tou cenou ista? V ikea ju maju 500ml za 4 €. 700ml - 5 €

falbala132
29. sep 2024
guiseppinka
29. sep 2024

Kup si ars una. V nerezke citim aj ja pachut gumy z tesnenia... neviem ci pomoct. Ars unu som kupovala deckam minuly rok do skoly, nosili dennodenne, vsade po skole na ihriska, vylety. Po roku netecie a kupila som si teraz aj ja tuto flasku

martinadomianova
30. sep 2024

Mala som. A nikdy viac. Lebo po čase mi začala plesnivieť.

bambicek
7. okt 2024

my máme túto a je super... tesnenie nepriichádza do styku s nápojom https://www.netoxicky.sk/eko-pomocky/nerezova-t...