Ahojte 🙂 chcem sa spýtať, či máte/používate na pitie flaše z nerezovej ocele… Chcela by som si takú kúpiť, ale zaujímajú ma aj skúsenosti, či ste spokojné, či vám vydržia… lebo predsa, dať 40€ za flašku, ktorá bude o ničom, by mi bolo ľúto.
Ano
Nerez je super ale ja som zatiaľ nenašla takú čo by netiekla po pár použitiach.
@viestta systém uzatvárania viem z obrázku, ktoré sú na nete, jedine takto znázorniť.. To by malo byť ok, či?
@3petka A aké značky si vyskúšala doteraz, prosím?
nerezovu mam uz par rokov, som s nou spokojna. Kupila som v ikey aj v tigrovi. Maju uplne obycajne zatvaranie, ziadne slamky a pod. ,
Je to zatka na zavit s tesnenim, ta by nemala tiect
Nepoužívam, cítila som pachuť, keď som mala vo flaške len čistú vodu. Najradšej mám sklené fľaše.
@sisaka Tej pachute sa trocha obávam aj ja, ale zasa sklenená by sa mi isto rozbila… Ja ju chcem do školy nosiť, takže tam by som sa bála, že pri tých presunoch a mojich gramblavých rukách by to nezvládla😅.
@viestta ďakujem.🙂
Ja kupujem nerezove flase/ termosky v lidli. Uz ich kupujeme x rokov, pouzivame v lete/ v zime. Dnes som tam dala horuci caj o 9 rano a este teraz bol vlazny. V lete zase drzi chlad aj v tych najvacsich horkach, ked ju necham v aute.
Mame nerezove od Sigg … ani jedna netecie a ked sa stratilo tesnenie, tak sa daju kupit nahradne bez problemov . Mame od nich aj termosky hot cold, tie udrzia fantasticky teplo … po 4 hodinach som si spalila jazyk kavou 🙈
oplatí sa je ok
ta pachut je individualna - ja necitim vobec, moj muz ano a ide o tu istu flasu. On si nosi tazku sklenenu a ja nerezovu.
Si si tou cenou ista? V ikea ju maju 500ml za 4 €. 700ml - 5 €
Kup si ars una. V nerezke citim aj ja pachut gumy z tesnenia... neviem ci pomoct. Ars unu som kupovala deckam minuly rok do skoly, nosili dennodenne, vsade po skole na ihriska, vylety. Po roku netecie a kupila som si teraz aj ja tuto flasku
Mala som. A nikdy viac. Lebo po čase mi začala plesnivieť.
my máme túto a je super... tesnenie nepriichádza do styku s nápojom https://www.netoxicky.sk/eko-pomocky/nerezova-t...
Nerez je vecny, neznici ho takmer nic, je netoxicky, dobre sa cisti, znesie aj umyvacku, nezadrziava pachy... Ci flasa stoji za 40€ zavisi od toho aky ma system uzatvarania.