Ahojte .rozmýšľam nad kúpou teplovzdušnej fritezy Delimano. Mate ju niektora doma?? Oplatí sa to reálne, alebo je to len marketing. Vzhľadom aj na cenu je skoro o polovicu lacnejšia ako iné značky.
Ďakujem za odpovede
@iduska13 ďakujem pekne za odpoveď. Teraz to bude ešte horšie rozhodovanie keďže ty nie si moc spokojná ,ale teta áno 😄😄😄
Ja mám asi 2 týždne z Lidla Silvercrest a robili sme na nej pár krát pečené zemiaky, šupla som tam aj špekačku pred koncom k nim. Pekne opieklo, zemiaky chrumkavé, vôbec sa mi nelepili ako na plech v rúre. Včera som robila plnené šampiňony so syrom, za pár minút hotové, zapečené. Ja som s ňou spokojná, ale Delimano konkrétne neviem posúdiť.
@janci05 super ,ďakujem za odpoveď.
My sme dostali z Lidla Silvercrest, sikovne je to ale pre rodinu mala porcia, treba na viac krat co ma omrzelo😁
Mám delimano (dostala som to), robili sme v tom asi 3x, mne osobne to nechutilo, a je tam malý košík (sme 4), musíme na dvakrát všetko...je v špajzi v krabici
@marcellka32 ďakujem. Myslím, že sa teda bez nej radšej zaobídem.😀
@yvfkfk ďakujem za odpoveď 😀
Ano, u nas sa oplatila 🙂 Rychla vecera v nej chuti lepsie
@janka_mamka bože, len delimano nieee 🤨
@janka_mamka Mne to kúpila švagriná... ale značku presne neviem teraz. A podľa mna je to sprostosť. To iste urobím aj v teplovzdusnej rúre a nemusím 10 krát prehadzovat .... Ak v tom niečo robím tak len hranolky z čerstvých zemiakov aj to možno len tak 1 krát za dva mesiace....
@domiklik prečo?
Sesternica ju má, lebo je sama s dcérkou, tak tá si to chváli, že tam to urobí a vybavené, že kvôli jednému dvom stehnám nemusí rúru zapínať a podobne. Tak ale to je vec názoru, každému iné sedí.
@janka_mamka ja delimano nemám, ani neodporúčam. Bratranec mal a vraj je to najjednoduchšia verzia a celkovo sa mu nepáčilo. Vrátili a kúpili inú značku drahšiu a tá sa im viac páči. Značku ale neviem. Ja mám z Číny od detí Xiaomi. A hoci sme 7 doma, tak ak si chcú deti niečo iné urobiť ako je navarené tak robia v nej, aj keď ja chcem pre seba s manželom urobiť namiesto vyprážané ho pečené.
Ešte taká rada pre všetky ktoré nevedia ako dosiahnuť krásnu farbu. V polovici potrite vodou alebo olejom. Naberú farbu do zlata či rezne či iné vyprážané veci..... Ja v nej bežné robím vyprážané rezne, hríby, hranolky, fašírky, karfiol, pečené zemiaky aj syr vyprážaný. A tým nemyslím len kupované ale aj doma obalené 🙂
@martina1201 a to ozaj v teplovzdusnej sa ti spravi tak pekne, ako v klasickej? Ze je to take cervenkave, ci aka je to farba a chrumkave?
@janka_mamka Delimano som tiez zvazovala asi pred pol rokom, potom ze hocijaku, ale teplovzdusnu, nech akoze je to zdravsie, ale nekupila som nic a nakoniec asi kupim normalnu klasicku fritezu na olej. To teplovzdusne vlastne ani nie je friteza, lebo sa to nefrituje, ono sa to pecie v horucom vzduchu. Tolko moja dilemma a jej riesenie 😅
@vikusjk no my sme si to kúpili kvôli tomu aby sme trošku zdravšie žili a nejedli vyprážané v oleji. A áno je to do červená ak to potries vodou alebo olejom. Za mňa vodou stačí. Jasné že chuť je trošku iná ako keď to vysmazis v tom oleji, lebo ten olej odtiaľ odbúras. Ale inak fakt sa mi v nej dobre varí a aj to chutí.
@janka_mamka mam ju a za mna nie,zbytocnost
My mame asi pol roka. Kupili sme velku 6l tusim ma. Uz som v nej robila kura, zemiaky, fasirky, syr, dokonca aj piekla pagaciky. 🙂 u nas ide aspon 1x do tyzdna 🙂
@janka_mamka su z nej dobre pecene zemiaky, ale to je asi tak cele vyuzitie. Sme 5 členná rodina, takze ani len rezne v nej nemozem urobit. Za mna zbytocna kupa. Len zabera miesto.
Ďakujem vstekyyyyym za odpovede. Takže dilema vyriešená teda asi skôr nie ,ako ano. Píšete síce ze je dobra akurát tak na hranolky a v podstatne ja som ju na to aj chcela len na hranolky rezne mozno rybu a to by bolo aj celé. Nijaké špeciálne jedla by som v nej nerobila. Ale asi radšej normálnu klasickú 🙂🙂🙃
@martina1201 no takto nejako som si to aj ja predstavovala . Ze zdravšie rezne a hranolky. Nič viac by som v nej asi ani nerobila. A to sa zas tiež robí len za čas take jedla 😀
@martina1201 ďakujem my sme traja 😀
@janka_mamka ved hranolky mozes robit v rure. Co som aj ja pocula, ze blbost,co stoji v komore.
Mne napriklad hranulky z rury nikdy nechutili, z tej teplovzdusnej fritezy lepsie ale ze by som si kvoli tomu kupila sa neda povedat 😁
@janka_mamka pretože všetko čo som od nich držala je ruke je predražené haraburda
@stanulienkat praaaveze mi hranolky z rúry nechutia. Myslela som že toto bude trochu iné
Ale ak to má chutiť tak isto tak asi radšej nie 😅
@yvfkfk no ved ani mne 🤣🤣🤣🤣
@domiklik ďakujem za názor . Nikdy som od tejto značky nič nemala - neviem posúdiť.
@janka_mamka my sme ju dostali minulý rok ako vianočný darček. Odvtedy som ju použila asi 3x. Veľmi nám z nej nechutilo. Hranolky boli skôr ako pečene zemiaky z rúry, a keď som tam dala rezeň vôbec nebol taky pekný ako ho ma teta Gizka v reklame. Ryba rovnako nič moc... Moja teta je na tom zas opačne, ta si ju nevie vynachváliť.
A možno som ja divná 🤷♀️😀