Oplatí sa ísť na vianočné trhy do Nitry?

gabuci
16. dec 2011

Dávnejšie sme chodievali na tie trhy..V tomto roku ešte nie.Chodievate tam,oplatí sa ísť?

bodka13
17. dec 2011

@gabuci neviem aké Vianočné trhy myslíš,ale pravdepodobne tie čo bývali na výstavisku Agrokomplex ....asi ťa nepoteším,no tie už pár rokov nebývajú ....je len Vianočné mestečko na pešej zóne pri Divadle Andreja Bagara

danuska111
17. dec 2011

@bodka13
@gabuci takže trhy sú aj na Agrokomplexe, ale o ničom, takže sa tam ísť neoplatí, to aby sme boli v obraze, a je aj mestečko na námestí a tam je fajn, ako každý rok, vysvietené, keď sa zotmie, veľmi pekné je to

gabuci
autor
18. dec 2011

@bodka13 však na internete to majú,že tuším do pondelka to bude,pre deti do 12 zadarmo či ako to písali pre dospelých 1 euro vstupenka.Pozri sa na sránke Agrokomplex.Ináč v sobotu sme neboli,nevyšlo nám to,asi dneska poobede pôjdeme sa pozrieť trošku.Dakujem,že si mi odpísala.
VIANOČNÉ TRHY (13.12.2011 - 19.12.2011)

Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra si Vás dovoľuje pozvať na čarovné Vianočné trhy, ktoré sme pripravili pre všetkých priaznivcov pravej vianočnej atmosféry v termíne od 13. – 19.12. 2011 v čase od 9:00 do 18:00 hod.

Trhy budú so svojou širokou ponukou zamerané ako na tradičný vianočný sortiment tak i občerstvenie a bohatý kultúrny program.

Všetko pre Vaše Vianoce:
V priestoroch výstaviska si budete mať možnosť vybrať zo širokej ponuky vianočných stromčekov, rýb, dekorácií, ozdôb, svietnikov, vencov, kvetinovej výzdoby, oblečenia, hračiek, kníh, bytových doplnkov, zábavnej pyrotechniky, šperkov a bižutérie, domácich potrieb, kozmetiky, elektroniky a mnoho ďalšieho spotrebného tovaru.

Z tradičnej vianočnej kuchyne:
Z tradičnej vianočnej kuchyne Vás určite poteší „Predaj potravín od farmárov“, ako aj občerstvenie s typickými vianočnými špecialitami, akými sú napríklad cigánska pečienka, pečené klobásy, gaštany, lokše, kapustnica, varený punč, víno, grog, oplátky, cukrovinky, perníky, medovníky, med, či vianočná medovina.

Folklórne súbory, spevácke zbory, divadlo i magická Ezoterika:
Na tohoročných vianočných trhoch nebude chýbať ani bohatý sprievodný kultúrny program pre každého návštevníka. Vianočnú atmosféru Vám prinesú známe folklórne a spevácke súbory s vianočnými pesničkami, koledami, taktiež sa Vám predstaví Chránená dielňa ARTES s tvorivou dielňou na tému „Ozdobme si vianočný stromček“, či pútavé divadelné predstavenia ako i magická Ezoterika.

Marián Greksa na výstavisku Agrokomplex:
Tohoročné vianočné trhy na výstavisku Agrokomplex poctí svojou návštevou jeden z najlepších rokových spevákov a muzikantov Marián Greksa. Marián Greksa je známy svojim pôsobením v skupinách Modus a Demikát a účinkovaním v popredných muzikáloch ako Krisař, Kleopatra či Hamlet. Nenechajte si ujsť jedinečné vystúpenie tejto hudobnej osobnosti v sobotu o 13:00.

Novinka Farmárske trhy:
Súčasťou tohtoročných vianočných trhov budú aj obľúbené Farmárske trhy, kde sa na Vás budú tešiť slovenskí výrobcovia so svojimi zaujímavými produktmi.

Príďte si s nami vychutnať neopakovateľnú čarovnú vianočnú atmosféru na nitrianske výstavisko Agrokomplex od 13. 12. do 19.12.2011. Viac informácií o sprievodnom programe nájdete na našej web stránke www.agrokomplex.sk

Tešíme sa na Vás!

Ja som sa len chcela informovať,ked niekto už tam bol od 13-ho decembra,či sa tam oplatí ísť...

gabuci
autor
18. dec 2011

@danuska111 dakujem,ked sa tam odstaneme,tak sa pozrieme aj na pešej zóne,deti nech majú zážitok.

bodka13
18. dec 2011

@gabuci tak to som nevedela...ale počula som,že už dávnejšie to nebolo také ako bývali tieto trhy 😒

gabuci
autor
18. dec 2011

@bodka13 no tým si ma nepotešila,ja som bola ešte vtedy ked som ani deti nemala,tak som si myslela,že im spravím prekvapko,no neviem..uvidíme či sa nám bude chcieť dneska isť.Ked aj,či potom nebudu mrmalť pod nosom načo sme išli.Však do rána si to rozmyslím a uvidíme...Dobru noc.

gabuci
autor
19. dec 2011

@bodka13 Ahoj,no boli sme v nedelu,mali ste pravdu ktoré ste tu písali,že tam na Agro nič moc,ale na pešej zóne je to OK,príjemná atmosféra...slečny moje sa tešili...