Ahojte mamky vodičky, prosím ak máte doma toto auto r.2017 zmestia sa dozadu 3autosedacky , prípadne ak.len dve zostane v strede miesto aspoň pre dospelého? Stojíme pred kúpou nového auta a aj toto je jedna z alternatív nad ktorou rozmýšľame. Viem najlepšie by bolo väčšie auto s troma plnohodnotnými sedadlami. Ale máme obmedzený rozpočet a nechceme zase kupovať staršie auto ktoré by potrebovalo veľa opráv.
Tak vopred Ďakujem za rady ktoré vlastníte Opel 🙂
@tanyan áno Ďakujem, pozrieme sa aj na iné značky. Toto máme len príležitost kúpiť len som ho zatiaľ nevidela na živo,preto si neviem predstaviť priestor vo vnútri či sa nám oplatí nad ním rozmýšľať. 🙂
Autorka....u značky Opel je jediný problém....keď už dôjde k oprave tak je väčšinou poriadne draha.A hlavne novšie auta.Radovo v niekoľkých 100 až 1000 eur.
@herbsharmony ....6 tkove mazdy sú dlhé a široké.Po zložení zadných sedačiek sa v nej pokojne vyspia dvaja dospelí ľudia pričom jeden z nich má 1,93 m.( Odskúšané)
Do Astry sa určite 3 sedačky nevojdu a do stredu tiež nikto tak, aby sedel pohodlne
@herbsharmony mala som astru rv. 2016. Po 36.000km mi odisiel jeden zo 4 valcov v mozore. Ak to aj idete kupit nekupujte benzin ale disel. Tieto benzinove motory od oplu boli katastrofa. Oprava stala 5000€, hradila mi to este poistka aj to som sa 3 mesiace vadila s oplom. Ak je to benzin tak tieto ich motory trpia na LSPI (low speed pre ignition) su to take medzi vybuchy vo valci a v zavere s devastacnym efektom. Prejavi sa to cukanim motora pocas jazdy, stratou vykonu. Postihne to KAZDY z tychto motorov, pytala som sa kazdeho s tymto motorom kazdeho odpoved bola: “jasne, ze mi cuka!”. Aj po vymene polmotora mi to casom cukalo, auto som predala (bola som 1. Majitelka, cize strata 13tisic len na kupnej cene, neratam ze pri 50.000 odisla cela spojka). good luck
A mazdy zas nekupovat dieslove - maju tiez problemove motory, odchadzaju. Japonci su najlepsi s ich benzinovymi atmosferami (ach, bejvavalo). Takze tolko 😃👍
@basulaak mame rv2013...tiez benzin, stvorvalec, astru.....ziadne problemy s nou doteraz nemame, šlape ako hodinky....manžel je spokojny a to si da zaležat an vybere auta ....ale zalaezi aj na vodicovi, type jazdy a astarostlivosti o auto ( si myslim)...
@sorciera24 toto boli ine motory, uz sa nevyrabaju (hlavne generacia K nimi bola postihnuta, to nemozes zrovnavat). Urcite to nebude stylom jazdy, nove auto. O tomto probleme sa u Kckovych astier vie len si skus natukat astra 1.4 lspi K generation do googla to su 700stranove automoto fora o tomto jave. Nove auto stale v zabehu toto nema co robit. Autorizovany servis na diagnostike nonstop - vysledok - vsetko v poriadku. Prosim ta. Boli to shity. A preto sa uz tieto motory nevyrabaju. Opel uz ma peugeot a vyraba 3valce co je brak jak mraky tiez. Neberem, ze vam auto funguje ako ma, uprimne, budte radi, ze mate dobre funkcne auto ale nikomu neodporucam nielen ja ale kazdy z vlastnikov tohto motora ist do jeho kupy.
@basulaak mame 1.6
@herbsharmony urcite sa dozadu nezmestia 3 autosedacky a ani medzi 2 autosedacky dospely (mozno anorekticka sa tam natlaci). Mali sme Astru ST 2017 (kupovana nami nova), minuly rok sme ju predali - po 2 rokoch odisla spojka, auto nas nechalo vo Viedni na krizovatke, lebo nesla zaradit rychlost. Pri prudsom rozbiehani cukalo turbo. Vymenili sme ju za novu Insigniu, museli sme dat vymenit radio, lebo sa casto resetovalo samo od seba. Darmo, Opel sa nezaprie😅🤣
Do Insignie tiez nenarves tri autosedacky, ani 2 + anorekticku. Odporucam Ford S-Max, ma vzadu 3 rovnocenne sedadla, takze 3 autosedacky bez problemov vojdu.
Nebolo by lepšie Passat alebo Octavia? 6 ročný Opel podľa mňa nie je zárukou, že nebude potrebovať veľa opráv...