Opatrovanie v Bánovciach nad Bebravou na marec 2018

sebi1005
9. feb 2018

Dievčatá, mám problém !!! Pomôžte mi.Našla som si prácu na doma, ale na zaškolenie potrebujem 1 mesiac chodiť na firmu. Tá sídli v Bánovciach nad Bebravou. Ale môjho syna nikam nechcú zobrať do škôlky, pretože má ešte plienky a vie veľmi málo rozprávať. Takže hľadám na ten 1 mesiac " opatrovateľku", ku ktorej by som malého nosila. Neviete o niekom, kto by si na to trúfol?

jakaem
9. feb 2018

@sebi1005 nezoberú ho ani do súkromných jaslí, teraz sú tušim na farskej ulici. A prosim akú prácu na doma a v akej firme si ju zohnala? Ja by som tiež niečo potrebovala🙂

seagul
9. feb 2018

skuste pohladat aj cez domelia.sk

sebi1005
autor
9. feb 2018

@jakaem skúsim..ďakujem za tip...je to prekladanie do maďarského jazyka...ale aj keď je to na doma, je to na 8 hodín denne...takže od apríla nastupuje babka ako opatrovateľka až do septembra..a potom ide malý do škôlky.

sebi1005
autor
9. feb 2018

@seagul to je skôr pre senioov a nie pre detičky...či aj pre deti?

seagul
9. feb 2018

@sebi1005 ano je to aj pre deti, je tam cela sekcia opatrovanie deti. Ja mam odtial tiez opatrovatelku. https://www.domelia.sk/opatrovanie-deti -staci si vlavo navolit mesto pripadne dalsie poziadvky.

seagul
9. feb 2018

@sebi1005 a ked sa prihlasis, tak ti to dava moznost aj zadarmo zverejnit svoj inzerat, ale to som neskusala, ja som si nasla tu v okolo a postupne ich oslovovala.

akinorev30
9. feb 2018

Napíšte do skupiny Bánovce nad Bebravou. Isto sa niekto tam nájde 🙂.

sebi1005
autor
9. feb 2018

@xxxxxnnnnn Ďakujem. Dala som.