Ahojte baby 🙂
Co si mylsite o noseni opätkov v tehotenstve ? Ak ste za ne.. ake najvacsie (v cm) by ste si obuli ?
@xxxxxnnnnn super dakujem precitala som si 🙂 ;)
toto nemozete mysliet vazne 😀 😀
jedinu obuv ktoru zvladam aktualne su slapky 🙂 A to som normalne nosila opatky ked som tehu nebola. No teraz nehrozi chodim jak kacka a v opatkoch by to vyzeralo skor smiesne
Za seba nosila som opätky . V šľapkách a balerinach som myslela ze mi odídu bedrové kĺby. Ale je to individuálne .
@slamka555 opatky nosim od strednej skoly. Pocas mojich troch tehotenstiev som ich stale nosila, aj cely den v praci - i ked tam sedim. Dokonca aj do porodnice som isla v topankach s vysokym opatkom. Proste patri to ku mne, mam ich rada a nerobi mi to problemy. Aj pri detoch von na prechadzky do mesta som nosila topanky na vysokom opatku. A este k tomu skoro stale nosim sukne a saty. Je to jednoducho moj styl i ked to mozno niekomu pride divne.
Neboj, dietatku to neublizi. Mozno vsak tebe budu opuchat nohy a vtedy je lepsie uprednostnit pohodlie. Ved sama uvisis, ako sa budes citit, s vacsim bruskom a pribudajucimi kilami sa uz mozno sama nebudes citit na vysoke topanky. Proste rob tak prirodzene, ako to budes citit.
pokial sa citis pohodlne a nemas problem, tak si ich kludne nos