Opakujúci sa sen

18. júl 2023

Ahojte, už rok sa mi sníva dookola sen o padajúcich lietadlách. Je to celkom otravné, najmä preto, že už mám niekedy naozaj strach, že sa to naplní. Koľkokrát počujem lietadlo, tak vyletim von a tŕpnem, či sa nič zlé nestane.
Nemám ani nejaké ťažké stresové obdobie, snáre už mám načítané a poznám tie výklady snov naspamäť, ale nejako si to neviem s ničim konkrétnym spojiť.

Minimálne raz za týždeň sa ten sen zopakuje, vždy to je o tom istom- pozriem na oblohu, vidím obrovské lietadlo, ktoré zrazu padá nadol a už po ňom ostane len veľká spúšť a čierny dym 🤷‍♀️ Nemala to niektorá z vás? Nestretli ste sa s tým? Ďakujem 🙂

baby_babo
18. júl 2023

Možno je to tým, že tomu snu prikladáš veľkú váhu, myslíš na ňho počas dňa a preto sa stále opakuje. Možno bol pre teba nejakým spôsobom desivý, a tak si ho mozog vryl do podvedomia a potom ho takýmto spôsobom vysiela.

0ria0
18. júl 2023

áno, to, na čo myslíme aj cez deň, vie veľmi ovplyvniť aj naše sny. nebála by som sa vôbec významu takýchto snov, aj mne sa koľkokrát snívajú také somariny, že sa mi až plakať chce, ale nič to neznamená 🙂

autor
18. júl 2023

@baby_babo je to určite možné, celkom nepríjemný sen to je a naozaj na ňho zvyknem často myslieť.

autor
18. júl 2023

@0ria0 joj poznám to😂 tiež mám niekedy aj také hlúpe sny nad ktorými ráno krútim hlavou, ale tento je taký špecifický🙈

annm81
18. júl 2023

Sny o sledovaní padajúcich lietadiel mám už od detstva. Sú to už tri desaťročia a zatiaľ som naživo nikdy žiadne padnúť nevidela. A to dokonca často lietam. Neprikladaj tomu väčší význam ako akémukoľvek inému snu a už vôbec nie predpovede budúcnosti.

moonlight1210
18. júl 2023

Mala som raz taky sen. Uplne zivy. Sedela som si vonku na terase na prestavke a zrazu som uvidela velke dopravne lietadlo, ktore letelo nizko nad nasou firmou. Okamzite som pochopila, ze to je velmi zle. A potom sa zrutilo dole za kopec, odtial len obrovsky vybuch a dym poziaru.
Bol to tak zivy sen, ze este nejaku dobu potom som trpla, ze sa ta katastrofa naozaj stane. Ale nestalo sa nic, ani nikde inde take lietadlo nepadlo.

flavia1
18. júl 2023

Ahoj, takéto sny som mávala aj ja, keď som bola v puberte, bolo to vždy, keď som sa o niečom rozhodovala. Sen vyzeral tak, že som sa pozrela hore a lietadlo padalo a ja som sa bála, že ma zasiahne nejaká časť z neho, no nikdy ma nezasiahla. Postupne tieto sny ustúpili, asi preto, že v dospelosti sú rozhodnutia každý deň a to by sa mi muselo snívať stále🙂)) ale to len pre odľahčenie. Nerozhoduješ sa nad niečím, niečo, čo ťa ťaží dlho....