Viete mi niekto poradiť čo znamenajú opakujúce sa sny s bývalým? Je to dávno uzavretá kapitola vyše 20 rokov stará. Určite na neho nemyslím-ani nič podobné a napriek tomu sa mi s ním sníva veľmi často. Väčšina snov je práve útržky s toho čo sme spolu prežili,zažívali. Sú to väčšinou príjemné sny,teda väčšinou som v nich šťastná. Ale aj sny,že buď som tehotná,alebo mám novorodenca na ktorého zabudnem,alebo som ho nenakojila a vždy ma prepadne panika,či žije. Alebo veľmi podobné somariny.
Vo väčšine snov som nečakane tehotná,alebo deti vidím
Doslova čo sen buď s bývalým,alebo s deťmi a tehotenstvom. Väčšinou po prebudení si pamätám niečo,ale väčšinou útržky.
Sny s malými deťmi v podstate nemám rada pretože sa mi to vždy splní ,že buď nejaké trápenie v rodine,choroba,hádky či problémy.
Čo môžu znamenať prosím moje sny?
Určite nemyslím ani neriešim tehotenstvo. Ani nič podobné. Deti už mám dospelé a aj svoj vek.
Ďakujem za každú radu.
@petka3012 možno niečo na tom bude...s ex je to dávno minulosť. Bol to síce muž ktorí sa objaví len raz v živote,ale nie manželstvo.Bola to proste mladosť. Nikdy sme neboli v priamom kontakte ,ani sme sa nikdy nestretli,jedine pár krát náhodne. Nič osobné tam nikdy nebolo. Proste neostal vo mne ani hnev ano nenávisť,ale ani láska a kamarátstvo. Rozišli sme sa,že to nikdy nemalo budúcnosť bodka.
Sny s bývalým priateľom ukazujú na nejaké nedoriešené veci vo vašom vzťahu. Niečo hlboko ukryté v tvojom vnútri. Môže ísť aj o tie pekné zážitky, ktoré ste mali, keďže o nich sa ti sníva. Zostali v tvojom vnútri.
Sny s deťmi sú o tebe - o tvojich nenaplnených túžbach, o tom, čo naozaj k spokojnosti potrebuješ alebo si v určitom období života potrebovala ale nedosiahla si to, nedostala si to. Nejde o nejaké materiálne alebo podobné veci. Ide skôr o tu emocionálnu stránku.